Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Pytanio Sugestia] Teraz już tak będzie?

UniBag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm... irytuje mnie sytuacja w jakiej mnie postawiono.

Pytam, więc ile jeszcze szanowny team ma zamiar wewalać mi warny za jak najbardziej sensowne wątki?

Przyznam z pochwą i rurkami przesadziłem, ale to nie powód by walić mi za byle co ostrzeżenie.

Dziękuje jedynie ze one są "Nie zmieniaj poziomu".

I Sugeruję się zastanowić nad tym postem:

http://www.mpcforum.pl/topic/1029220-stop-hejterom-opinie/page-3#entry8611918
Elita nie może być bezkarna, post ewidentnie nic nie wnosi do tematu,a a mimo to olaliście mój raport.

To irytujące, myślałem że regulamin obejmuje wszystkich niezależnie od rangi natomiast co ja tu widzę?

Czyżby regulamin był dla szaraków?

Piszę tu żeby nie było, bo na PW nie chce mi sie dyskutować.

A na Raport nie zareagowaliście, może się ze mną nie zgodzicie, ale domagam się sprawiedliwości na sobie i na wszystkich userach tego forum.

Dziękuję.

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

i to jest debilne. Tak spamem ten D&G zalewa czasami że spokojnie by już 100% za spam dostał... Ale co zrobić każdy ważny tutaj pozwala sobie na wszystko

Opublikowano

Mimowolna samowolka. A mnie za trolla sie warnuje podczas gdy 200 innych osob popelnia inne wazniejsze wykroczenia. D&G spami jak chce i pisze bezsensowne posty nie wnoszace nic do tematu. Dlaczego wobec tego nie odpowie za to w jakis sposob? Nie wiedzialem ze elita nie ma paska i sorry za ten blad ale warto pomyslec nad tym co osoba z avatarem "einsteina" robi i do czego sie posowa...

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Niestety tak jest. Też jestem za tym by elita miała ten pasek bo to już z niektórymi czasami jest...

Zauważyłem że w temacie gościu pod elitą który dostał warna właściwie za co? za dyskusje?

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Niestety tak jest. Też jestem za tym by elita miała ten pasek bo to już z niektórymi czasami jest...

Zauważyłem że w temacie gościu pod elitą który dostał warna właściwie za co? za dyskusje?

Elitę dostaje się za ciężką pracę na forum i jest to forma nagrody, dlatego nie powinna zostać zmieniona.
Opublikowano

Mam takie samo zdanie jak Miszczu.

Niech zostanie, jak jest.

Tylko można by było wprowadzić warn dla Elity, np.

za widoczny naprawdę spam i tylko np. Admin mógłby taki warn nadać.

Opublikowano

Mam takie samo zdanie jak Miszczu.

Niech zostanie, jak jest.

Tylko można by było wprowadzić warn dla Elity, np.

za widoczny naprawdę spam i tylko np. Admin mógłby taki warn nadać.

A admini będą mieli czas na dawanie warnów. Podzielam zdanie Miszcza.

Opublikowano

Elitę dostaje się za ciężką pracę na forum i jest to forma nagrody, dlatego nie powinna zostać zmieniona.

Nie ma to jak wstawić komiks do "Pogaduszki"...

Opublikowano

Trolling trollingiem,ale D&G tyle wniósł na forum,że raczej może sobie na to pozwolić. Zwłaszcza,że robi to raczej nieszkodliwie.

Nie wiem jaka jest Twoja sugestia,ale jestem na nie.

Admin Cienia
Opublikowano

Nie każdy posiadacz "Elity" spamuje, natomiast osoby które tak robią powinny po prostu utracić rangę.

1294477714-U1.png

Admin Cienia
Opublikowano

Czyżby ból dupy? Dobrze że wyższe stanowiska pełnią osoby które mają olej w głowie. Sugerować oczywiście może, ale takie zmiany wejdą jak poprowadzisz swoje forum. PS; co do twojej osoby (unibag) i tak podchodzą do ciebie lajtowo, w 2009r. byś czekał rok na amnestie.

i
to jest debilne. Tak spamem ten D&G zalewa czasami że spokojnie by
już 100% za spam dostał... Ale co zrobić każdy ważny tutaj pozwala sobie
na wszystko

Debilne to są tak małostkowe wypowiedzi, co więcej, jeśli uważasz że jest to debilne, To, kieruje się to do osoby która to ustanowiła, więc co zrobili tobie administratorzy że tak się do nich zwracasz. Zanim zaczniesz używać słowa "spam" może zapoznaj się co ono oznacza.

Nie mówię że jestem święty, lubię czasem odpisać coś na swój sposób ale biorę to bardziej humorystycznie.

A że ktoś postronny ma z tym do mnie jakiś problem to z góry mówię, "mam ..." : )

@topic

Już się zaczynałem nudzić bo przez 3 lata nie było żadnej rozróby :) Pozdrawiam miśków, hejterów, i fanki : )

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...