Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ranked

Qinia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak jutro wbije 30 lvl i tu jest pytanie grać rankedy od razu ? Czy poczekać ?

Opublikowano

Masz 2 strony run standardowo pod AD/AP ? No i minimum 2-3 postacie na każdą linię. Jak nie masz to się nawet nie zabieraj. Moim zdaniem warto dograć do tych 300 normali, potem zacząć grać rankedy, ale to zależy, czy chcesz się jeszcze na normalach podszkolić, czy od razu rankedy walić.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Złóż runy, kup sporo postaci pod każdą linię i graj. Jeszcze możesz znaleźć partnera. No wiesz. Na miłe wieczorne chwile przy lolu. Z bukietem róż. I winkiem.

It's raping time!

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Nie radze grac :) Ja zrobilem ten blad i wyladowalem w brazie III, ale poduczylem sie grac i 3 miechy pozniej wyszedlem na silver II. Moglem poczekac jeszcze 2/3 miesiace to bym byl od razu wyzej C: . Radze kupic i ogarnac przynajmniej po 3 postacie na kazda linie (NAWET NA SUPPORTA !!!!), zlozyc 2 podstawowe strony run (AD i AP) i dopiero zaczac grac ;)

Pozdrawiam i radze mnie posluchac jezeli zrobisz inaczej bedzie BRONZE FUCKING REPORTED

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Lepiej nie graj, do tego jak nie masz run. Poczekaj do wygranych ok. 500-600 normali.

Runy na rankedy to podstawa, dodatkowo musisz ogarniać kilka postaci na każda linie, oraz umieć last hitować.

Bez tego ani rusz.

279981407253602336505.png
Opublikowano

OOjjojojo.

Ja tam wylądowałem w Bronz I, ale nie skupiałem się na tych wygranych, ale i tak wyszedłem w tydzień do Golda (smurf). Łatwo nie było, 180 wygranych tylko? ale smurf to smurf umiesz grać to umiesz.

Moim zdaniem możesz grać, nie rozumiem po co czekać na te 500 wygranych, bo nie ogarniasz. Wybierz sobie 2 postacie do carry i graj.

np.:

Vayne adc, Zed mid/top

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Ja osobiście polecam złożyć dwie / trzy strony na runy w zależności kim i gdzie lubisz grać. Dajmy na to adc i tank, ale na to ap zawsze musisz mieć. Polecam ZAGRAĆ tych 700 normali, a potem możesz grać rankedy, bo inaczej bronz IV albo V.

Opublikowano

Pierwsze 10 rankedy sa najwazniejsze ... Zeby wejsc do silver V musisz wygrac 6/10 rankedow

Jak wpadniesz do brązu to juz nie wyjdziesz nawet Challenger nie wyjdzie z brązu.... (dwa trolle z bronze V i ma po grane)

Wygralem 9/10 rankedow i wpadlem do Silver II ^^

Pograj jeszcze troche ogarnij runy kup championy na kazda linie (Ja gram najlepiej TOP Jungle a co druga rundę siedze na supporcie lub adc )

70346449028947551442.jpg

Opublikowano

Ja złożyłem runy na 26-28 lvl i odrazu zacząłem rankedy grać, wpadłem do Brązu I, a miesiąc później wybiłem sie do Silvera(nie grałem za dużo). Także to dokąd sie dostaniesz zależy tylko i wyłącznie od Twojego skilla. Powodzenia ;)

87221f.png

Opublikowano

pierwsze 10 gier zagraj z kolega co ogarnia gdyz pierwsze 10 gier zalezy gdzie cie dodadza i do jakiej ligi. I graj najlepiej postaciami co potrafia latwo wyccarowac gre np: top nasus-mid: ahri/akali-jungler:jarvan/zac-adc:vayne-supp:leona/sona

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...