Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Rengar na top'a

Dray_92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż kupiłem nie dawno rengara i chciałbym poznać bulidy wartę uwagi na linie top.

Prosiłbym o obrazki, lub o Polski nazwy ;)

Opublikowano

Budujesz go jak assasyna. Botrk( ostrze zrójnowanego króla ? jakoś tak), last whisper( ostatni szept), black cleaver(czarny tasak). I potem Malmortius( paszcza malmortiusa) i GA(anioł stróż) albo randuins omen( omen randuina), ewentualnie bloodthirster( krwiopijca). Można jeszcze kupić trinity force( moc trójcy), bo ta nowa pasywka ( 200% dmg) może się pięknie sprawdzić na rengarze. Nie będą cię focusować (ADc i APc będą). Każdego (prócz tanka) zdejmujesz na triple Q. Towery pushujesz z prędkością światała. Możesz jeszcze go budować tak jak Dekar173 ( wpisz sobie na youtube ), to był i jest najlepszy rengar ever.

No i zapomniałem o najważniejszym. Zaczynasz z tą red potką za 350 + ward, albo potionki za 35. Pierwsze wybierasz E, harrasujesz enemy do 2 lvla. Na 2 lvlu dodajesz punkt w Q, jak masz 3 stacki na pasywce, odpalasz mixturke za 350, E, Q,Q, ignite i enemy nie żyje.

Skile maxujesz tak :

pierwsze E

potem na drugim lvlu Q

3 lvl W * przedtem przez pomyłkę napisałem E

teraz do 9 maxujesz E ( dla harrasu , bardzo ważne !!! )

Do 13 maxujesz W ( farma ). Q i tak bije bardzo dużo więc nie ma sensu go maxować

No i do 18 maxujesz Q.

Dałem polskie nazwy, tak jak chciałeś

Opublikowano

post-591355-0-78739700-1377277632.png

buty możesz złożyć inne to zależy od sytuacji a i ten łuk co jest na końcu (last whisper) zamień na to post-591355-0-90397800-1377277765.png

LICZE NA LIKE :D

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

Witam, otóż kupiłem nie dawno rengara i chciałbym poznać bulidy wartę uwagi na linie top.

Prosiłbym o obrazki, lub o Polski nazwy ;)

@Bargain

Mam Polską wersje lol'a dla tego proszę właśnie o Polskie nazwy, lub obrazki.

@up Like

Opublikowano

3x UP

W maxować jakie 2 aby móc farmić.

wracaj do brązu, bo grać nie umiesz i nie wychodź z niego.

jeśli chcesz harrasować to po E robisz Q a nie bo farmić musisz omg.. co ty farmic nie umiesz bez np takiej hydry??

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Panie up, Po co maxować Q jak masz przelicznik 1.0, bazowego nie ma jakoś bardzo dużego. Zobacz sobie co Dekar173 wyprawiał rengarem, bardzo często jako drugie maxował W dla łatwej farmy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...