Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Flagi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zrobic zeby określona ranga mogla sie tepna do tak zwanej Strefy vip lub svip i jak zrobic zeby te rangi tylko tam mogly bic

Opublikowano

ja zawsze warpy dla graczy robiłem w tradycyjnym essentials a dla vip w innym pluginie i inne się przydziela parmisje.

A lepszy sposób to w essentials dodać permisje, np.

Warp gracz i vip

dla gracza:

essentials.warp.gracz

dla vipa:

essentials.warp.vip

Mi to działa

Opublikowano

Jak ustawisz flagę na nie wchodzenie graczy na dany teren to jak normalny gracz się tam teleportuje to nie będzie mógł się ruszyć. Wystarczy zabezpieczyć to miejsce gdzie jest warp. Proste i dobre

Opublikowano

Na ustawiony region w WorldGuardzie nadajesz flagę:

/rg <nazwa-regionu> flag entry <nazwa grupy>

Mam nadzieję, że dobrze napisałem flagę, w każdym razie coś w ten deseń. Jeżeli nie zadziała poszukaj sobie na MPC lub w Googlach (wiem, nie odsyłamy do Googli, ale nie chce mi się szukać) tutorialu pod nazwą "Flagi Worldguard".

P.S. Sory za odświeżanie starych tematów.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...