Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Sniezy ww czy Czerwony kapturek ?

WalecznyKOX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otoz zastanawiam sie ktory skin lepszy dla ww Czerwony kapturek czy Sniezny ?

Poniewaz gram nim na jungli Chcialem sobie pobiegac w skinie d;

Co ja gadam jaki czerwony kapturek sorry .. Zly warwick ..

LOL:

30 LVL

BRAZ I :<

Opublikowano

Dla mnie fajnie wygląda jak to określiłeś "czerwony kapturek" :D

Ładny art, w grze też ładnie się prezentuje.

sygnavipek.jpg

Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty?

Opublikowano

Imo ja jestem tu od podawania powodów dlaczego nie a dlaczego tak . Chcesz kupic skina bo ci się fajnie gra w jungli ? :O

Ja mam skina do Ahri oraz Zeda bo kocham nimi grać i to są moje Mainy . Żadko kiedy przegrywam mida a jeśli nawet to jak ktos feeduje mi middera lub z powodu braku gangów :)

Do Warwicka jest fajny Hiena Warwick i Ognisty . Resta jusles

Opublikowano

Imo ja jestem tu od podawania powodów dlaczego nie a dlaczego tak . Chcesz kupic skina bo ci się fajnie gra w jungli ? :O

Ja mam skina do Ahri oraz Zeda bo kocham nimi grać i to są moje Mainy . Żadko kiedy przegrywam mida a jeśli nawet to jak ktos feeduje mi middera lub z powodu braku gangów :)

Do Warwicka jest fajny Hiena Warwick i Ognisty . Resta jusles

RZadko* co z tego ze chce kupic skina bo fajnie mu sie gra w jungli? jak skin moze byc useless? skina się nie kupuje dla teamu ( chodz u warwicka jest jeden ktory sie przydaje teamowi) tylko taki ktory sie podoba ziomek, odsyłam po slownik + ganki nie gangi.

sydno_eune_77_3_logo.png

Opublikowano

Lepszy zły ww. Btw nie kupuj do niego skina. Gdy pograsz jeszcze pol roku zobaczysz ze ww to naprawde słaby champ.

Może nie jest jakimś op champem ale nigdy nie pisz, że jest słaby :O Kto potrafi nim grać to wycarruje Ci grę dzięki temu healowi z AA i Q i w ogóle ma super ulta (przygwożdzenie) i niezłe dmg. Smoka to sam robi nawet na 5lvlu.

Wiadomo są lepsi ale on kosztuje tylko 450 więc co tutaj wymagać :P

@ Topic : Czerwony Kapturek jest lepszy moim zdaniem bo bekowo w grze wygląda, fajny art i ogólnie fajnie się komponuje.. wyobraź sobie.. idzie typ, a tutaj wyskakuje czerwony kapturek z lasu hahaha xDD

Opublikowano

Czerwony kaputek jest słaby, zakup zły ww.

jak czerwony kapturek to zły ww...

@topic Wielki Zły Warwick, sam mam, polecam.

Opublikowano

Zly ww bekowo wyglada, ogolnie ciekawy skin ale polece Ci snieznego grozniej i ciekawiej wyglada na skinie jak i w grze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...