Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Battlefield 3 pakiet

Morrdechaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,otóż zakupiłem pakiet pojazdów w BF3. Na maila doszedł mi rachunek już za kupno. Wchodzę do gry i nadal w pojazdach muszę odblokowywać rzeczy grając. Co mam zrobić żeby pakiet "aktywować" czy coś?

Opublikowano

Ja miałem tak: też to kupiłem. Na stronie nie widać że to jest odblokowane, pomimo że to się kupi ten pakiety inni będa na stronie widzieć taki stan tego jak by się normalnie grało. Jak przez stronę wybieram wyposażenie pojazdu i wybieram coś co według punktów nie mam odblokowane np. tylko 50% mam tego odblokowanego, mogę to założyć. Jeżeli nie możesz nadal tego żałożyc (treść do tego miejsca nie byłą pomocą tylko informacją) napisz do supportu ale amerykańskiego.

Wejdź tutaj > https://help.ea.com/

Potem na dole strony zmień kraj z polskiego na united states.

Po prawej będzie "Are you having trouble? Tell us how we can help" i kliknij contact us.

W pasku wpisz np. "how to activate a ground vechicle shortcut"

Kliknij find solution.

Wybierz grę kategorię i platformę.

Kliknij find solution.

Potem kliknij "still need help"

Potem kliknij chat now

Przekieruje cię na chat z konsultantem ea, i opisz problem

(Protip, jeżeli masz wiecej niż 5-6 gier i będziesz miły to może dadzą ci jakąś przecenę czy cuś. Ja zawsze jestem miły, nie proszę o rabaty, piszę konkrety, pod koniec piszę "thank You for your help, bye" i po chwili piszą "Wait, i have something for You" i dostaję kodzik na maila.)

Opublikowano

Dzięki spróbowałem to co napisałeś z tym odblokowaniem na stronie, nic nie dało, teraz jestem na "chacie" , kliknąłem "chat now" i nic się nie dzieje, na dole za to piszę :

Wait time: Under 5 minutes

Zobaczymy co będzie, za pomoc masz lajka.

@EDIT

Lol, klikam CHAT NOW i nic się nie dzieje, mimo iż minęło 5 min, tutaj SS

http://scr.hu/1ylz/4wzsa

Ta ta, translate google w potrzebie jakby co xD

Opublikowano

To jak teraz Jesteś w tym miejscu jak na twoim screenie, kliknij w chat now na dole. Jak klikniesz otworzy Ci się nowe okno, o takie:

yqqj.png

I tylko czekaj czasami to może być 10s oczekiwania czasami 20 min pomimo to że jest wyraźnie napisane czas oczekiwania 5 min.

Opublikowano

Dzięki spróbowałem to co napisałeś z tym odblokowaniem na stronie, nic nie dało, teraz jestem na "chacie" , kliknąłem "chat now" i nic się nie dzieje, na dole za to piszę :

Wait time: Under 5 minutes

Zobaczymy co będzie, za pomoc masz lajka.

@EDIT

Lol, klikam CHAT NOW i nic się nie dzieje, mimo iż minęło 5 min, tutaj SS

http://scr.hu/1ylz/4wzsa

Ta ta, translate google w potrzebie jakby co xD

Dodam, że jeżeli masz adblockera włączonego, to go wyłącz

9368_gold.png

Opublikowano

Omek dzięki, gdyby nie ty to bym czekał jak pojebany nawet 3H. xD . Ty i Scientic macie po lajkach, zobaczymy co mi napiszą :P. I mam nadzieję że mi coś zdziałają, bo przez przypadek kupiłem 2 te same pakiety (oddadzą kase za 1 czy coś) >_<

@EDIT

Pisałem chyba z nią pół godziny albo więcej :D.

Wyszło na to że wysłała mi przelew i dojdzie mi max w 10 dni roboczych >_<

Nie dała gratisa .

Dzięki Wam za pomoc, można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...