Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GlobalZ][Pytanie] Gra

WitekPro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, moje pytanie jest skierowane do osób które grają w GlobalZ, a mianowicie: Skąd ludzie wiedzą kiedy (idealnie) kończy mi sie protect spawn na mapach typu shippingyard , clifside i grozny ?? Czy tylko ja niewidze jakiegoś "zegara" czy coś? :(

Pozdro.

Opublikowano

No własnie dużo szukałem i nic takiego nie znalazłem a chamsów miałem sporo, a 2 to wczoraj byl patch w którym większość cheatów nie działa. :P

Opublikowano

Witam, moje pytanie jest skierowane do osób które grają w GlobalZ, a mianowicie: Skąd ludzie wiedzą kiedy (idealnie) kończy mi sie protect spawn na mapach typu shippingyard , clifside i grozny ?? Czy tylko ja niewidze jakiegoś "zegara" czy coś? :(

Pozdro.

Podobno jak masz grafike na Ultra widać dwa różne odcienie.

Opublikowano

Ja też miałem na chwile, ale widziałem tylko swojego protecta o.O. Jest jeszcze jakiś inny sposób (mało fps na ultra).

Opublikowano

Ja to sciągałem 10 godzin, mój kolega 5 godzin. Niewiem od czego to zależy (przy takiej samej szybkosci netu jak kolega)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...