Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] gra się ciągle zawiesza i trace lp -.-

rojdzonson1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ciągle zawiesza mi się gra po wybraniu postaci i nie moge nic zrobić naprawa nic nie daje reinstalacja też nic nie dała pierdolone błędy już chyba z 2h kary łącznie dziś mam i w chuj pktów straconych przez tego buga jak to naprawić? (btw jak robie screena to jak pozbyć się tego białego gówna bo irytuje...(nie chodzi o tego białego lola)

)

e653375f77896.png

Opublikowano

SS uszkodzony co do błędów to są one spowodowane ze strony Riotu, jesli robiles reinstala i nadal to samo to proste że nie twoja wina. Ja bynajmniej nie ma zadnych problemow ostatnio, ale z tego co czytalem sporo osob wlasnie ma owe problemy ;)

Opublikowano

napisałem do riotu jeszcze mi nie odpisali ale jak zwykle będzzie pewnie nie masz internetu upewnij się że masz internet to nie nasza sprawa twoje punkty wbijaj chuju od nowa i jakieś popierdolone porady które nie działają :) btw co zrobić żeby mieć normalnie ssy

Opublikowano

napisałem do riotu jeszcze mi nie odpisali ale jak zwykle będzzie pewnie nie masz internetu upewnij się że masz internet to nie nasza sprawa twoje punkty wbijaj chuju od nowa i jakieś popierdolone porady które nie działają :) btw co zrobić żeby mieć normalnie ssy

proste, wstawiaj na normalne hostingu typu:

imageshack.us

To riota wina nie twoja i na pewno tak Ci nie odpiszą, ale nic nie zrobią w stracie LP.

tak jak mówiłeś, chuj wbij od nowa... wbiłeś raz to i drugi raz dasz radę.

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

wrzuć na hosting Imageshack.us bo tego się nie da otworzyć.. powiedz jaki masz komputer i ustawienia graficzne? może spróbuj na niższe i pogmeraj w ustawieniach

Opublikowano

Nie rozumiem, dlaczego ja nigdy nie miałem nawet najmniejszych problemów z LP czy czymkolwiek innym w tej grze, a jednak aż tyle ich jest. Może to kwestia kompa, neta, cokolwiek. Spróbuj sobie przeczyścić kompa, zoptymalizować go jak się da, reinstalować LoL'a, Problem na 99% wynika tu z czegoś na kompie, bo poprostu komp nie daje rady włączyć procesu gry, lub poprostu go crashuje. Co za tym idzie, musisz poszukać problemu na kompie czy w plikach LoL'a. Tak jak mówię, reinstal, clean kompa, w ostateczności format powinien pomóc, chyba że masz słabego kompa i poprostu nie wytrzymuje Ci LoL'a, ale jeśli już grasz rankedy, to jakoś musiałeś się do nich "dograć" więc to odpada.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...