Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pierwsze 10 gier rankedowych

PrzyjdzAzazelu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to z nimi jest ? Slyszalem, ze po wygraniu kilku z nich przechodzi sie np do silvera itd... I mam pytanie jezeli bede gral te 10 gier na przemian wygrana / przegrana to i tak sie bedzie liczyc te 5 wygranych? Czy one musza byc wygrane pod rzad ?

Opublikowano

Nie muszą być pod rząd. Różnie bywa, zależy z jakimi dywizjami grasz. Od 5 już jest silver 5.

Opublikowano

Nie muszą być pod rząd. Różnie bywa, zależy z jakimi dywizjami grasz. Od 5 już jest silver 5.

Dokładnie to Bronze 1/Silver 5 :)

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

To zależy od tego, jakich przeciwników Ci dobierze, mój znajomy, wygrał 4/10 i trafił do silver 5 a inny znowu wygrał 6/10(grał duo z bronze 5)i trafił do bronze 1. Ja np. grając ostatnio na moim smurfie(dobierało mi silvery/goldy) wygrałem 8/10 i trafiłem do silver 1. ;)

Opublikowano

Jest skala, aczkolwiek zależy to też od MMR, przez co jedna osoba ma Silver V po 5 win, a inna po 6. Jak wygrasz 6 gier, to raczej nie ma szans na brąz, więc powodzenia :3 Nie muszą być po kolei, aczkolwiek fajnie jest wygrać pierwsze 6 i mieć spokój, nie? :3

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Fail. Wygrałem 7 byłem brąz I :)

Kollega wygrał 6 jest silver IV. nWM OD CZEGO TO ZALZY ;/

Opublikowano

to nie zależy do końca od wygranych itp itd, tylko od przeciwników i ich dywizji. jednych wrzuca do brązu jednych do silvera, a trzecich do golda.. Ci w goldzie wygrają 4/10 i są w silverze z silvera 5/10 a w brązie 6/10 i są w silverze.. ale to też zależy jaka "cyferka" I II III itp itd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...