Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Imagine Dragons

CQL

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

x3sg47.jpg

Zespół który powstał w 2008 roku grający indie rock , o którym usłyszałem jakiś czas temu, automatycznie podbił moje serce. A co wy o nim sądzicie?

Jak narazie mają jedną płytę mianowicie Night Visions z 2012 roku.

Pare utworów:

Night Visions - cała płyta

1377272570-U868357.png

Opublikowano

Fajny zespół, ale szkoda, że tylko na chwilę. Bardzo szybko mi się znudził.

Opublikowano

Fajny zespół, ale szkoda, że tylko na chwilę. Bardzo szybko mi się znudził.

Mam takie samo zdanie. Radioactive - utwór typowo na okres wakacyjny. Najpierw podjara, potem nuda, zniesmaczenie. Po wakacjach odejdzie w zapomnienie. W sumie to już odchodzi.

Opublikowano

Mam takie samo zdanie. Radioactive - utwór typowo na okres wakacyjny. Najpierw podjara, potem nuda, zniesmaczenie. Po wakacjach odejdzie w zapomnienie. W sumie to już odchodzi.

Ja bardzo Radioactive katowałam w zeszłą zimę i z tą porą roku mi się kojarzy :P

Płytka ID jest całkiem fajna i miła dla ucha. Czekam, co pokażą na kolejnych. Wiem, że na pewno będę do nich wracała. Jeśli coś mi się podoba, to z reguły nie "odchodzi". Mam dość stabilny gust muzyczny.

#don't care

Opublikowano

Radioactive wymiata :D Chociaż... jak się tego słucha przechodzą dreszcze, a w teledysku... No trochę do zrozumienia jest. Np.: czemu oni byli zamknięci?

| 3 x OP MINECRAFT | 6 x ADMIN MINECRAFT | 2 x MOD MINECRAFT | 3 x HEADADMIN MINECRAFT |

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...