Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]serwer na fiberhost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pewnie znów fiberhost ma tak zwany przezemnie "okres" mnie też to wkurwiało jak kupywałem sobie serwer a po paru dniach na np2-4 dni został wyłaczony przez fiberhost [oszczędniośći] więc moim zdaniem za 2-4 dni pownni ci go włączyć ja nich zawsze straszyłem że nich pozwe to odrazu włanczali ^^ radze ci zmienić hosting..

Nowicjusz
Opublikowano

Witam zakupiłem wczoraj serwer na fiberhost na miesiąc darmowy :) . Ale mam problem nie mogę wejść na niego a w panelu użytkownika go nie ma . Ale na poczte przyszło mi potwierdzenie zakupu , co mam zrobić żeby ten serwer działał ?

Witam Serdecznie,

W naszej firmie nie ma serwerów darmowych na miesiąc. Mógł Pan jedynie dokonać zakupu testowego na okres 2 godzin. Po tym czasie serwer jest automatycznie usunięty.

pewnie znów fiberhost ma tak zwany przezemnie "okres" mnie też to wkurwiało jak kupywałem sobie serwer a po paru dniach na np2-4 dni został wyłaczony przez fiberhost [oszczędniośći] więc moim zdaniem za 2-4 dni pownni ci go włączyć ja nich zawsze straszyłem że nich pozwe to odrazu włanczali ^^ radze ci zmienić hosting..

Bardzo ciekawych rzeczy możemy się dowiedzieć. Serwery offline 4 dni? jeszcze lepiej.

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano
Krysa1122 myślisz, że takie wypisywanie rzeczy które są jednym wielkim kłamstwem coś da?

Osobiście sam korzystam z ich hostingu i jestem zadowolony.

Szybka pomoc techniczna, stabilne serwery.

Jedyne co może być problemem to niewiedza kompletna i brak zrozumiałości czytanych przez siebie tekstów.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ShymeQ2 też mam taki problem tylko że u mnie sie wyłaczył i jak go wlaczylem to na minecraft pisało za miast nazwy serwera i ilości slotów to pisało pinging prosze o pomoc . a jak do nich niby napisałem to odpisali i napisali że nieby to moja wina że serwer tak jest . chociaż nigdy wcześniej nia innych hostach problemów nie miałem. i do tego Serwer poprawnie działał całą noc. a rano nic nie robiłem aby weszłem i sie wyłaczył po 5 minutach . i jak go właczam to w panelu pisze że jest nadal offline 

PROSZĘ O POMOC .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...