Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] FUT

BolaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie grałem nigdy w futa a fife 14 na pewno kupię no i mam parę pytań...

1.Czy łatwo zarabia się te coinsy wiem że 500 za wygrany mecz i pare tyś za awans do ligi

2.oglądałem isamuxpompa i on miał w składzie prawie każdego z barcy messiego alvesa neymara... no i pytanie czy długo na nich by się zbierało :P,

3.jak to jest z tymi kontraktami co ile tą kartę się daję ...

4.ile kosztuje strój barcy i herb ? i czy to wszystko prawie zawsze jest na aukcjach ?

Opublikowano

1. Trochę trudno. Za wygrany mecz płacą 450-800 coins, za przegrany troszkę mniej. Mi osobiście łatwo zarabia się kasę , wystarczy spędzić trochę czasu na aukcjach. Kupić zawodnika w promocyjnej cenie a sprzedać drożej za właściwą.

2. To zależy ile dziennie rozegrasz meczy, np. 10 dziennie to 10 x 500 coinsów za wygrany mecz + awans/ wygrana w lidze ok. 5-8k czy jakieś 13k za 1 sezon. Od tego trzeba odjać jeszcze kasę przenzaczoną na kontrakty. To razem wyjdzie gdzieś 10k na sezon lub więcej.

3. Na początku każdy zawodnik ma 7 kontraktów, gdy mu się skończy dajesz mu kontrakt. To wszystko zależy od poziomu zawodnika ( złoty, srebrny, brązowy).

4. Tak, są bardzo tanie. Strój Barcelony 200 coins i herb 200 coins czyli wystarczy rozegrać 1 mecz.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Wiec wszystko zależy jakie masz szczęście i czy umiesz grać. Jak masz szczęście to może ci taki męski wypaść i juz masz pro skład.

Chyba w 14 nie ma być kontraktów ale nie jestem pewien a jeżeli chodzi o stroje to oklo 500 monet i tak.

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Wiec wszystko zależy jakie masz szczęście i czy umiesz grać. Jak masz szczęście to może ci taki męski wypaść i juz masz pro skład.

Chyba w 14 nie ma być kontraktów ale nie jestem pewien a jeżeli chodzi o stroje to oklo 500 monet i tak.

Raczej będą. Kary formacji mają zostać zlikwidowane.

Opublikowano

w fife gram na klasa światowa więc sobie poradzę :P,coinsy też na allegro mogę kupować ale pytam o to jak długo bym zbierał na dobrą drużynę, nie mówię o messim ale neymar by się przydał :P i nie muszą to być niebieskie czy czarne karty

Budowniczy
Opublikowano

@kluj12 ma racje, popieram ;)

A więc nie kupuj żadnych coinsów na allegro, lub innym portalu handlowym.

Tylko sam z meczy zbieraj, jest dobra zabawa, a przy tym jeszcze zbierasz coinsy :D

Pozdrawiam!

Opublikowano

Raczej na meczach sporo nie zarobisz. Ja rozegrałem w karierze na FUT 13 ok. 300 meczów a cały zarobek wyniósł 250k . Po tyle chodzi Sergio Ramos na rynku.

Jedyne wyjście to handel.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...