Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zrobić Metin2.co.kr Bez Sciagania Clienta

NieBanujPls

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aby zrobic metin2.co.kr wystarczy wkleic to Metin2.co.kr do obojetnie jakiego metka i urchomic plik metin22.exe wtedy zrobi sie wam metin2.co.kr z waszego metina bez sciagania cleinta tylko patch

Skan Niby 1 antyvir cos wykryl ale wykryl robaka a watpie zeby cos w tych plikach bylo jak to tylko pliki ktore sie da otworzyc notatnikiem i plik patcha i metina

Ja tych plikow nie zrobilem tylko znalazlem w postach sprzed okolo roku i upnalem to tylko

Opublikowano

wątpię by działo pliki sprzed roku ? o.O albo będzie coś zbugowane albo patch będzie się dłużej ściągał niż Klient :)

Opublikowano

Pobrałem te pliki. Patch ściągał mi się ok. 5/10 minut. Teraz pobiera mi torrenta (jak na PL'u).

W edicie napisze, czy to działa

@EDIT

No.... i torrent zatrzymał się na 18.3%. Po minucie jest 18.4%... Jak dalej tak wolno będzie szło, to anuluje

@EDIT 2

Jest to 19.00%, ale nie wiem, czy robić to dalej

@EDIT 3

Nie ma sensu dalej czekać, aż dojdzie do 19.01%. Anuluję...

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

To jeśli nie idzie patch to może zrobi się jakieś obejście jak na PL?

Opublikowano

wątpię by się dało zrobić obejście do chinola ^^ lepiej ściągnąć całego klient i mieć dobrego launcher do wszystkich chińskich podstawek :P jak i do polskich privów ^^

Opublikowano

Nie pamiętam już, jak omijało się PL'a. Coś sobie przypominam, że zrobić trzeba plik nazwa.txt, wpisać w nim metin2.bin i zmienić jego nazwę na nazwa.BAT. Potem go otworzyć... Ale jak tak zrobiłem z tym chinolem, to torrent się włącza

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

wątpię by się dało zrobić obejście do chinola ^^ lepiej ściągnąć całego klient i mieć dobrego launcher do wszystkich chińskich podstawek :P jak i do polskich privów ^^

Czyli jak mam clienta zz to moge zagrac w co.kr przez lancher?

Opublikowano

Wezcie IP z metin2.co.kr i wklejcie je do moda Kamera. Pozmieniajcie porty na jakie tam sa i macie metin2.co.kr. Tylko ktos musi podac IP i porty ;D.

[img]http://img641.imageshack.us/img641/2386/mrpacio.jpg[/img]

Jak dostac darmowe smocze monety!! (TO NIE ZART! MOJ FILMIK NA YT!)
[code]http://www.youtube.com/watch?v=uo4oBb5pRV8[/code]

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zaraz wam dam pliki na tego metka, zeby sie przerobił z polskiego na ten kr.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Następni górnicy... Po cholerę odkopujecie tematy ze stycznia a na dodatek spamicie...

@andrzejt17

Wyślij im na PW.

Zamykam.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...