Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Items.bin

koksu94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chodzi Ci o skrypty, to zostały one dawno spatchowane i wszystko jest sprawdzane sumą CRC, więc najmniejsze zmiany w pliku spowodują błąd.

Jedyna opcja to obejście Sumy sprawdzającej CRC ale to nie łatwa robota. Zagadaj do Speaker'a bo ponoć robił bypass'y.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Dostałem bana na tamtym koncie, napisz do mnie na gg: 12441987

PS. To ja Speaker

Wilczek ale żeś dojebał za co 5%? xD Za pomoc? Sam żeś zespamował xD Po drugie dla kont z parasolką są ulgi. Czytaj regulamin! :D

Opublikowano

Jeśli chodzi Ci o skrypty, to zostały one dawno spatchowane i wszystko jest sprawdzane sumą CRC, więc najmniejsze zmiany w pliku spowodują błąd.

Jedyna opcja to obejście Sumy sprawdzającej CRC ale to nie łatwa robota. Zagadaj do Speaker'a bo ponoć robił bypass'y.

Skrypty działają, latały niedawno po forum, gdzieniegdzie są też Bypass'y CRC, które to umożliwiają, lecz pamiętajcie, autor prosi o upload takie pliku, niech próbuje i dojdzie sam :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...