Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BF3 mi zacina

Belindar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam. Otóż zacina mi bf-a. Nie wiem dlaczego. Moje specyfikacje PC

To jest laptop

IBM ThinkPad

Ati Mobility Radeon 7500 16 MB

RAM: 500 MB

Wygląda on Tak: :)

v0q2.jpg

Opublikowano

Chłopie, ogarnij się. Na takim czymś to ciesz się, że ci instalka działa. Przecież na tym laptopie nawet Tibia nie pójdzie. Lepiej kup jakiegoś normalnego kompa a nie naleśnika.

Opublikowano

Ze tak powiem bez urazy kup "laptopa albo komputer" A pasjans ci dziala czy lagi masz?

@topic

To co napisalem to prawda kup laptopa nowego bo nie oplaca ci sie dokupywac ram, grafike, procesor itp.

Pomogłem ? Daj LIKE

Opublikowano

WoW jakie głupie pytanie ! ty się ciesz, że ten laptop wyświetla w ogóle obraz przy gpu 16mb xD Kiedy ty ten laptop kupiłeś ? Ile on ma lat ? Jeszcze windows 7 na tym ? Przy 512 ramach lol...

Mam pytanie ty chciałeś tym pytaniem zrobić se jaja ? Czy naprawdę masz taki komp ?

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

512MB RAM??? Zalecane jest minimum 2 GB.. Ciesz się że jakakolwiek gra Ci działa.

Opublikowano

Chłopie, ogarnij się. Na takim czymś to ciesz się, że ci instalka działa. Przecież na tym laptopie nawet Tibia nie pójdzie. Lepiej kup jakiegoś normalnego kompa a nie naleśnika.

Ale można trochę grzeczniej?

WoW jakie głupie pytanie ! ty się ciesz, że ten laptop wyświetla w ogóle obraz przy gpu 16mb xD Kiedy ty ten laptop kupiłeś ? Ile on ma lat ? Jeszcze windows 7 na tym ? Przy 512 ramach lol...

Mam pytanie ty chciałeś tym pytaniem zrobić se jaja ? Czy naprawdę masz taki komp ?

Gdyby sobie jaja robił to by na pewno to inaczej było.

Ja sam do 11 roku życia miałem Acera na którym Minecraft nie szedł bo za mała karta graficzna -.-

Kolego panowie wyżej mają rację. Na tym komputerze nie pograsz. Tera to ja mam na tyle komputer zajebisty że mam skaner linii papilarnych zamiast hasłą ;o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...