Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 400 rp ?

-ziomek-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostajesz je za rozpoczęcie gry na nowym koncie. Czyli wbijasz 3lv na botach lub treningu bojowym i już masz 400 RP. Szkoda tylko że nie dają 450 by było na jakiekoś champa z przeceny za 4800 :P

Opublikowano

Dostajesz je za rozpoczęcie gry na nowym koncie. Czyli wbijasz 3lv na botach lub treningu bojowym i już masz 400 RP. Szkoda tylko że nie dają 450 by było na jakiekoś champa z przeceny za 4800 :P

Ja włąsnie dlatego to będe robił będe miał każdą postać za 440 rp z przeceny na głównym koncie

x

Opublikowano

Ja włąsnie dlatego to będe robił będe miał każdą postać za 440 rp z przeceny na głównym koncie

Tylko musisz miec 2 tygodnie w znajomych i 20lvl =)

x

Opublikowano

Jak dostajesz 400 RP to jak sobie kupisz coś za 440?

Riot daje 40 rp jednorazowo teraz sobie vlada kupiłem na głównym koncie :)

x

Opublikowano

Myślisz ,ze nie robią tego specjalnie ? Jak zamawiasz RP to zrobili tak ,ze jak zamówisz x2 RP to zawsze Ci będzie brakowac abyś zamówlił 3 raz :)

Opublikowano

Przecież wiem o co chodzi :P nie licz ze riot da ci 40 rp. Jak wogóle daja to bardzo male ilosci. Ale 3150 ip mozna zaoszczedzic jak kupujesz kogos z przeceny za 395 rp.

Opublikowano

Przecież wiem o co chodzi :P nie licz ze riot da ci 40 rp. Jak wogóle daja to bardzo male ilosci. Ale 3150 ip mozna zaoszczedzic jak kupujesz kogos z przeceny za 395 rp.

dają sam spróbuje ja dostałem na vlada /:P

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...