Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nismo vs 911 GT2 (997)

therock45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oby dwa autka są lepsze. Ja polecam Ci osoboscie nismo. Ma ogromne przyspieszenie, prawie naj w A (zonda F ma). Latwo dosyc opanowac. ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Bardziej polecam NISMO, przede wszystkim ze względu znakomite przyśpieszenie i trochę lepszy skręt.

NISMO i 911 GT2 (997) to dwa najlepsze auta w klasie A (nie licząc Zondy F).

Opublikowano

Nismo ze skilami ma atomowe przyśpieszenie, nie ma chyba żadnego auta z lepszym przyśpieszeniem w tej grze więc na pewno nismo ci się lepiej sprawdzi.

Szczery aż do bólu.  <3

SO0xVCX.jpg

Opublikowano

Niestety nie zgadzam się z poprzednikami, widocznie nie mieli okazji jeszcze jeździć dobrze zrobionym Porsche.

Ja bym kupił oczywiśćie przy najbliższej wyprzedaży Porsche ponieważ po pierwsze jest rzadziej na wyprzedażach

w przeciwieństwie do Nismo, które co chwile jest na wyprzedaży.

Porsche ma dużo mocniejsze nitro i Nismo mimo swojego przyspieszenia nie da rady dogonić Porsche a zdobycie

szczytowych prędkości też pójdzie mu wolniej przez to. Do tego Nismo wcale nie skręca lepiej tylko po prostu jest

bardziej stabilnym autem i nie uślizguje się. W wielu trasach wyjście z zakrętu na prostą wykańczamy nitrem, które

daje nam spora przewagę. Nismo zostaje wtedy w tyle. Do tego start też ma słabszy.

Polecam oczywiście kupić oba auta i doinwestować je częściami i skillami ale ogólnie to Nismo zostaje w dupie przy GT2 (997)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Bierz Porsche, to jest moc. Ja osobiscie mam wersje 996 i w klasie A przy 730 ogołem nawet wymaxowane samochody maja ze mna problem. Do tego dosc dobre nitro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...