Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] DayZ navigator 4.0 [Undetected]

ThePaiin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na proźbe wielu graczy, usuwam tuta..

b6tusk.jpg

Opublikowano

Tutorial tylko przetłumaczony z "empegieha", więc nie podpisuj się, że jest twój, ponieważ plagiaty na tym forum są karalne.

Zmieniłeś tylko nazwe pliku, ale popełniłeś bląd (ptarz screen nr.8).

Opublikowano

Screen 8 i 9 jest z neta, Ten tutorial jest bardziej dla początkujacych, Sam szukalem navi i tak naprawde nic ciekawego nieznajdywałem, to postanowilem opisać co i jak.

@up: Tutorial mój, tylko Hack niestety nie.

b6tusk.jpg

Opublikowano

Był tu już sposób, trochę inny, mniej pieprzenia było.

Też undetected, ale ten navi jest stary, chyba nowszego nie ma.

Na tym nie widać Uralów ( ale tylko na mapie Charnorus, na Namalssku normalnie widzę ).

Poza tym na Overwatchu nie widać wszystkich ludzi na mapie.

Jeśli ktoś ma sposób na tego urala to niech pisze :3

Mam wersję 4.21

//Edit. To co ja mam to całkiem inny program. Zobaczymy jak ten będzie działał, tylko muszę zmienić keya na pirackiego dla bezpieczeństwa. Jeśli zadziała to napisze i dam lajka ;)

Do Autora:

Niby wszystko ok, ale nie pokazuje mi pojazdów. Mam już od minuty włączoną mapę i nie ma pojazdów. O co chodzi ?

Edit: Po restarcie kompa wszystko działa jak należy :)

Pozdrawiam!

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

@up Masz racje, niestety niewidac wszystkich pojazdów, Lecz mam sposób zeby zobaczyć wszystkie pojazdy i opisze go w nastepnym tutorialu jak bede miał chwile.. :) Pozdrawiam i ciesze sie ze komuś pomogłem. :)

b6tusk.jpg

Opublikowano

ja jako 1 wstawilem ten tutorial i nie jest on ani twoj ani moj wiec sie pod niego nie podpisuj to ze wstawiles obrazki i pobawiles sie kolorkami nic nie znaczy ...

(po co ja to wstawialem ... zrujnowalem polskie serwery dayz ) USUN TO!

Opublikowano

Z tego co z ludźmi gadałem to nikt nie ogarnia tego sposobu, a przynajmniej większość :3

76561198030011137.png

Opublikowano

5 to równie dobrze błąd gry, więc te bany za 5 to nie są słuszne.

76561198030011137.png

Opublikowano

Błąd gry? Bardzo dziwne, ja na cheat'ach ani razu nie zostałem wywalony, a tym bardziej na czystej grze. Ten DayZ Navigator to po prostu nadal stary program, może lekko zmodernizowany i dlatego podczas wykorzystywania jeszcze nie spatchowanego exploita nie dostajesz bana.

Opublikowano

Stary stary ale sposob polega wlasnie na tym zeby cir eywalilo a admini widocznie wiedza ze jak wywala za 5 to nie ma be i cos sie moze kroic wiec banuja

Opublikowano

Poto jest to forum, zeby sie takimi rzeczami dzielić. Pozdrawiam !

b6tusk.jpg

Opublikowano

Błąd gry? Bardzo dziwne, ja na cheat'ach ani razu nie zostałem wywalony, a tym bardziej na czystej grze. Ten DayZ Navigator to po prostu nadal stary program, może lekko zmodernizowany i dlatego podczas wykorzystywania jeszcze nie spatchowanego exploita nie dostajesz bana.

Możesz mieć zjebaną wstawkę pobraną z neta i sama crasha ci gry robi wyłączając batleeye.

5 dostajesz za wyłączenie battleeye, a to może to być spowodowane zbugowaną wstawką z torrentów.

76561198030011137.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...