Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fifa 11 - The bridge

xBlacky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie odnośnie jednego tricka w fifie 11. Interesuje mnie kontkretnie "the bridge" czyli zwyczajne wypuszczenie piłki przed siebie i obiegnięcie rywala biegnącego z naprzeciwka. Mógłby mi ktoś krok po kroku wytłumaczyć jak to zrobić na KLAWIATURZE ? ;) Z góry dzięki

Budowniczy
Opublikowano

Wpisz poprostu w google, ,,Triki do Fifa 11 na wersje PC,,

Wyświetli ci się wiele przydatnych stron/informacjii, i tam masz wszystko wyjaśnione na temat, wszystkich trików do Fify 11 na wersje PC ;)

Pozdrawiam!

Opublikowano

Po prostu jak masz ustawione na shift wypuszczenie piłki to klikasz 2x przed przeciwnikiem i np strzałka w górę, jak ci wyjdzie to on sam go obiegnie.

1357577137-U262310.png

Opublikowano

ok, dziękuję, ale gdzie sprawdzic na jaki klawisz mam ustawione wypuszczenie piłki, jeśli możesz pomóc ?

Możliwe, że bedziesz miał na shift 2x klikasz szybko i wypusci.

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Ok, dzięki, już potrafię, na razie rzadko mi wychodzi, ale powoli zaczynam to opanowywać, a jeszcze będę wdzięczny, jak ktoś wytłumaczy mi jak wykonać trick Step Over, w fifie 07 potrafiłem to zrobić, tylko C. Ronaldo to wykonywał ,a w 11 nie potrafię, oto link to tego .

Opublikowano

Wydaje mi sie, że kilikasz 2x modyfikator tempa szybko i zmieniasz kierunek, nwm jak to jest na klawie. Jak chcesz robić tricki do kup pada.

1357577137-U262310.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...