Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Ban Urbanwar

rodetonat0rz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ,

Skryptowałem sobie plik items.bin na urbanwar i wkoncu jakis kapus sie znalazl i mnie zglosil..

Dostalem tak z 5 razy bana. Odbanowywałem się tak że włączałem program hotspot shield i poprostu zmienialem nick w grze.

Tym razem juz niewiem co sie dzieje..

Gdy włączam HSS i urban war to nadal pisze "connection terminated from server" (Czyli dostałem bana).

I mam pytanko..

Czy jest jakiś sposób aby się odbanować ponownie? Bardzo mi zależy ... 47 lvl to jednak coś a w dodatku z kolegą gram i jest przyjemnie..

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Ban jest wtedy gdy masz "your account has been banned". Ciebie wyrzuca z serwera. Zresetuj router/modem i wylacz wszystkie zbedne programy w tym hotspot shield

Opublikowano

@Up próbowałem i to samo ... To jest ban :/

@Edit nawet kolega mi robił ze swojego kompa konto i nic..

Dodam że podałem koledze passy i u niego na kompie wchodzi..

Czyli dochodze powoli do wniosku ze to ban na kompa :/

Opublikowano

to nie jest ban skoro na inne konta tez nie mozesz sie zalogowac

@edit

@Up nie ma czegoś takiego jak ban na kompa jedynie na IP

ten komunikat rowniez mi wyskakuje na globalu przy pierwszym zalogowaniu pozniej wszystko jest ok, moze to przez to co namieszales z tymi plikami lub cos z routerem

Opublikowano

@2up próbowałem z 20 razy i nic .. a na stronce pisze że mam bana.. jak to wytłumaczysz?? patrz:

Level: rank47.png(47) EXP: 2,095,926 Kills: 890 Deaths: 649 Dinar: 2,992,397 Cash: 3,850 Premium: Gold Premium Ends: 24/11/2013 Banned Status: Banned Online Status: Offline

@up reinstall robiłem a z plikami nic nie kombinowałem.. tylko z items.bin .

Opublikowano

Ban jest wtedy gdy masz "your account has been banned". Ciebie wyrzuca z serwera. Zresetuj router/modem i wylacz wszystkie zbedne programy w tym hotspot shield

Has been blocked nie? :D

To nie jest ban, tylko problem z połączeniem czy łączem.

@2up próbowałem z 20 razy i nic .. a na stronce pisze że mam bana.. jak to wytłumaczysz?? patrz:

Level: urbanwar.Gold Premium Ends: 24/11/2013 Banned Status: Banned Online Status: Offline

@up reinstall robiłem a z plikami nic nie kombinowałem.. tylko z items.bin .

Daj link to uwierzę

Spróbuj wykonać jakąś czynność z tych:

CCleaner
Odkurzacz
Wyjątki w Antywirusie lub
Wyłączenie antywirusa
Wyciągnięcie wszystkich plików WR z kwarantanny
Cofnięcie patcha :
Plik Version.cfg , wszystko cofnijcie o 1
Check Files
Reinstall
Ręczna Aktualizacja HackShielda ! x: / War Rock / data / HShield / Update / autoup (uruchom jako administrator) / Start Update
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

KOMUNIKAT:

Connection terminated from server.
Ileż to razy zdarzyło nam się grać i zostać w nagrodę powitanymi takim komunikatem.
Na jego wystąpienie może mieć wpływ wiele czynników jednak w lwiej części przypadków będą to poprostu lagi.
Gdy przez pewien czas nie możemy się dostatecznie "mocno" połączyć z serwerem gry zostaniemy z niej po prostu wyrzuceni.
Z tego powodu jest to prawdziwa zmora początkujących "modem tapperów", bowiem w tappingu chodzi o celowe chwilowe zerwanie połączenia.
Jeśli potrwa to jednak odrobinę za długo to po prostu zostaniemy wylogowani.

Problem ten ma też okazję częściej występować na komputerach łączących się z internetem za pomocy rutera czy też innego sposobu łączności bezprzewodowej.
W takim wypadku musimy sprawdzić czy siła sygnału jest wystarczająca i czy nie gubimy pakietów.
Do tego celu z powodzeniem możemy wykorzystać program WirelessNetView bądź jakikolwiek inny wbudowany w system.

http://www.komputerswiat.pl/download/1749/pobierz,wirelessnetview-v1.35.aspx
Zaś jeśli chodzi o gubienie pakietów to pomocne może okazać się ustawienie optymalnej wartości MTU.
Więcej o tym możecie znaleźć w poniższym poradniku w punkcie 21:

http://www.mpcforum.pl/topic/210404-tut-lagi-w-wr-przyspiesz-komputer/

Jeśli by się okazało, że z naszym łączem dzieje się coś złego w tym wypadku najlepszym wyjściem będzie skontaktowanie się ze swoim dostawcą internetowym.
Po powiadomieniu go o zaistniałej sytuacji i szczegółowym opisie problemu powinien on podjąć jakieś kroki w celu sprawdzenia gdzie leży źródło problemu i ewentualnej naprawy.

Opublikowano

@up co ty mi tu napisałeś . .jakieś farmazony z afryki...

@2up urbanwar.88s.nl (usuń jedno 8 )

1. On napisał z tutka razora, przydać się może.

2. Podałeś mi stronę główną :)

Nic z tego nie wywnioskuję a w rankingu nic takiego nie widać.

Daj mi screen shota z tej informacji

Widocznie zbanowali Ci konto a taki sposób, że wyskakuje Ci ten komunikat ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Mozliwe ze dostales po prostu bana na adres mac karty sieciowej. W takim wypadku raczej nic nie zdzialasz. Moze niech kolega napisze do gma w twoim imieniu i jakos to zalagodzcie. Z drugiej strony mogles nie grac na skrypcie, wiec po prostu admini zrobili dobra robote :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...