Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam problema..

kysy21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano ziomale ...

Nie wiem gdzie dać ten temat , bo nie ma tematu od internetu chyba , a na innych forach nikt nie odpisałby pewnie ...

Mam z internetem problem , ponieważ internet mam podłączony do livebox'a , nigdy nie było żadnych problemów aż...

Pewnego dnia rano gdy włączyłem kompa , nie ma internetu ... Dzownie do tego zjeba... orange i coś tam mówili że trzeba robić , nwm co .. I mówią że trzeba wymienić livebox'a więc to zrobiłem i co? .. Dalej to samo , koleś mówi żeby odłączyć i podłączyć jeszcze raz .. i to działa , ale potem znowu się net odłącza , znowu dzwonie i znowu coś tam kombinują , a tu oczywiście ja musiałem dojść do tego że żeby działał trzeba ciągle wyłączać i włączać ... I co ? no działa , po jakiś 2 godzinach się odłącza i znowu trzeba podłączyć , dzwoniłem do nich ale oni coś pierdzielą że to nie jest ich problem ... Miałem zerwać tą umowę bo telefon też nie raz nie działa jak i dekoder , ale za zerwanie umowy trzeba płacić karę ._. Dzisiaj nagle po kilku minutach a nie po godzinach wyłączać i podłączać jeszcze raz...

Może wiecie co zrobić w takiej sytuacji ? czy to jest problem z zasilaczem czy czym ? ponieważ to się stało z dnia na dzień ..

Opublikowano

Ja tylko pamiętam że gdy kiedyś miałem liveboxa to też miałem takie problemy że co troche musiałem resetować i potem przysłali mi nowego liveboxa i było to samo.Teraz mam tp-linka i też od czasu do czasu musze resetować ale u mnie telefon normalnie działał

tumblr_n0ma3n8fLx1smbf1ao1_400.gif

Opublikowano

Tzn. telefon już działa dobrze , telewizor też chociaż ostatnio rano działał , potem popołudniu wyłączyłem i się nie włączył , musiałem odpiąć z zasilacza i podłączyć jeszcze raz , tereaz już działa dobrze ale gorzej z tym internetem , jak np. gram w 4story , wyloguje sie z konta to internet odłączony , tzn. tak jakbvy odłączony ponieważ świeci się ciągle na zielono ale nie działa i trzeba resetowac ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...