Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] z WR

piossi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem a mianowicie chodzi o włączanie gry gdy włączam WRLauncher to mi wyskakuje to duże okienko to "start game" to nie idzie nic więcej zrobić bo nie zmienia się ten napis na czarno ;/ a komputer mam tydzień win 8 cały tydzień działało bez żadnych problemów kiedyś miałem podobny problem na innym komputerze, próbowałem odinstalować grę i zainstalować z powrotem i nic, antywirus wyłączyłem te cyferki też próbowałem zmienić o jedną , próbowałem wchodzić przez stronkę , próbowałem uruchomić jako administratora i nic!! proszę o szybką pomoc z góry dziękuję :) .

Opublikowano

B ) Sposób z "cofnięciem patcha". Dzięki jego zastosowaniu pliki powrócą na swoje wcześniejsze miejsce.

Cytat

<!--
[PATCH INFOMATION]
Format = 0
Launcher = 17
Updater = 33
Client = 36
Sub = 4
Option = 0
[/PATCH INFOMATION]
//-->

*
x: / Warrock / Version.cfg / Otwórz za pomocą - Notatnik ... a
następnie zmieniamy wartości zaznaczone powyżej na czerwono o np.1

Tylko wartosci u Cb moga byc inne ale to nic nie szkodzi ;) po prostu zmniejszasz o 1

Opublikowano

nie ogarniam tego że na jednym laptopie mi idzie a na 2 nie ;/ wziąłem z tego laptopa co działa skopiowałem na pendrive i dałem na 2 i też nie działa. :(

Opublikowano

nie ogarniam tego że na jednym laptopie mi idzie a na 2 nie ;/ wziąłem z tego laptopa co działa skopiowałem na pendrive i dałem na 2 i też nie działa. :(

Bo to nie musi być wina War Rock'a tyko systemu, braku czegoś.

Zainstaluj dlatego wyżej wymienione programy oraz dodatkowo dodatek w postaci Net Framework 3.5 oraz 4.0 :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Cytat ze strony microsoftu:

Uruchom programy napisane dla starszych wersji systemu Windows.

Jeśli występują problemy z uruchomieniem aplikacji, które działały we wcześniejszej wersji systemu Windows, możesz spróbować uruchomić ją w trybie zgodności, takim jak tryb zgodności systemu Windows Vista lub Windows 7.

Rozwiązywanie problemów ze zgodnością aplikacji
  1. Na ekranie startowym szybko przesuń do środka od prawej krawędzi ekranu i naciśnij pozycję Wyszukiwanie. (Jeśli używasz myszy, wskaż prawy górny róg ekranu i przesuń w dół, a następnie kliknij pozycję Wyszukiwanie).

2. W polu wyszukiwania wpisz ciąg rozwiązywanie problemów, wybierz opcję Ustawienia, a następnie pozycjęRozwiązywanie problemów.

3. Naciśnij lub kliknij pozycję Uruchom programy napisane dla starszych wersji systemu Windows.

4. Wykonaj podane kroki.

Stosowanie trybu zgodności

Jeśli wiesz, w jakim trybie zgodności powinna działać aplikacja, zastosuj go w następujący sposób:

1. Na ekranie startowym wprowadź nazwę aplikacji, którą chcesz uruchomić w trybie zgodności i na liście wyników wyszukiwania szybko przesuń w dół lub kliknij prawym przyciskiem myszy, aby zaznaczyć aplikację, a następnie wybierz pozycję Otwórz lokalizację pliku.

2. W Eksploratorze plików szybko przesuń do aplikacji lub kliknij ją prawym przyciskiem myszy i wybierz pozycjęWłaściwości.

3. W oknie dialogowym właściwości wybierz kartę Zgodność.

4. Wybierz tryb zgodności i inne opcje do zastosowania, a następnie kliknij przycisk OK.

Oprócz różnych trybów zgodności systemu operacyjnego możesz również uruchamiać aplikacje w trybach ograniczonej liczby kolorów lub z uprawnieniami administratora. Takie ustawienia możesz zastosować do wszystkich osób korzystających z komputera lub tylko do siebie.

Uruchom grę w trybie zgodności oraz jako administrator :)

Opublikowano

Mam to samo ktoś pomoże??A co do net frameworku jak nie miał i mu działało to po cholere mu on ?

Heh jeszcze sie dopierdzielić do spamu czy czegoś innego to kochani moderatorzy umią w parę minut wlepić ostrzeżenia ale żeby pomóc to nie raczą...

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Mam to samo ktoś pomoże??A co do net frameworku jak nie miał i mu działało to po cholere mu on ?

Heh jeszcze sie dopierdzielić do spamu czy czegoś innego to kochani moderatorzy umią w parę minut wlepić ostrzeżenia ale żeby pomóc to nie raczą...

Net Framework zawsze może wspomóc działanie.. z resztą tobie nie będę tłumaczył bo jak widać, znasz się najlepiej ;-)

ps: Co robię przez ok. rok w tym dziale? Na pewno nie kozie mleko :)

Pousuwałem wszystkie niezbędne programy ściągnąłem c++ uruchomiłem jako administrator i nic :(

Usuń całego warrock'a, pobierz po prostu od nowa i zapisz na innej partycji, przedtem wyłącz antywirusy, zapory i programy ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...