Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Filmy z Zombie :D

Mauurycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuje jakiś Dobrych filmów z zombie* :D

(*Chodzi mi o walki z hordami zombie a nie gdzie jest 1-4 zombie na cały film)

Odpada:

Serie Resident Evil

Zobieland

Świt żywych trupów

Wysyp żywych trupów

Nazi Zombie

Jestem Legendą

Za fajne tytuły daje like ;)

@Down.

Offtop -,-

Zrobiłeś to celowo albo masz problemy z głową, napisałem "FILMÓW"

Opublikowano

Martwica Mózgu z 92r, trochę to zabawne jak się ogląda, ale może komuś się podoba. :D
28 dni później jest spoko, REC osobiście mi się nie podobał i skoro nie chcesz "kilku zombie na krzyż" to pewnie nie o to chodzi...Martwe zło też dobre..;)

Opublikowano

World War Z w kinach teraz leciał.

Byłem w kinie zajebisty film :D

Martwica Mózgu z 92r, trochę to zabawne jak się ogląda, ale może komuś się podoba. :D

28 dni później jest spoko, REC osobiście mi się nie podobał i skoro nie chcesz "kilku zombie na krzyż" to pewnie nie o to chodzi...Martwe zło też dobre.. ;)

Te filmy co podałeś czyli REC i Martwe zło to bardziej horrory na psychikę, w których nie ma zombie tylko są demony/opętania/duchy czy jak to się tam nazywa :D

Opublikowano

Byłem w kinie zajebisty film :D

Te filmy co podałeś czyli REC i Martwe zło to bardziej horrory na psychikę, w których nie ma zombie tylko są demony/opętania/duchy czy jak to się tam nazywa :D

PodałAś, tak na przyszłość. ;) REC na psychikę? Ludzie zamknięci w domu, zawirusowani, zmieniają się w żywe trupy i zjadają się nawzajem, nie widze tam żadnych demonów...Martwe zło tak samo, pojawiło się tam coś o demonie,ale głównie chodzi o wirus.

Przypomniałam sobie kilka:

- Wysyp żywych trupów (komedia)

- Grindhouse - Planet Terror (horror), dobry bo Tarantino,

- Wzgórza mają oczy

Opublikowano

PodałAś, tak na przyszłość. ;) REC na psychikę? Ludzie zamknięci w domu, zawirusowani, zmieniają się w żywe trupy i zjadają się nawzajem, nie widze tam żadnych demonów...Martwe zło tak samo, pojawiło się tam coś o demonie,ale głównie chodzi o wirus.

Przypomniałam sobie kilka:

- Wysyp żywych trupów (komedia)

- Grindhouse - Planet Terror (horror), dobry bo Tarantino,

- Wzgórza mają oczy

Bardzo przepraszam za te pomyłkę ;) ,ale niektórzy użytkownicy mają takie nicki ze nie wiesz czy to facet czy laska :D

I tak na przyszłość oglądaj filmy uważniej, albo ze zrozumieniem :)

Martwe zło-

Mia ma poważne problemy z uzależnieniem od narkotyków. Jej brat

i trójka przyjaciół, chcąc jej pomóc w zerwaniu z nałogiem, zabierają

ją na weekend do znajdującego się w leśnej głuszy opuszczonego domku.

Młodzi ludzie odnajdują tam tajemniczą księgę, po odczytaniu której

przyzwany zostaje demon. Gdy złe moce opętują jedno z nich, reszta musi

walczyć o przetrwanie.

REC-

Ogólnie chodzi mi o tym sposobem kręcenia na kamerkę ;) Co już wchodzi na psychę że nagle coś wyskoczy :D

Wiem że tam był jakiś tam Virus, ale mi bardziej chodziło o to dziecko na strychu(rec2 chyba)

Oba filmy bardzo fajne widziałem :D

Opublikowano

Oglądam zarówno uważnie jak i ze zrozumieniem. Nie cytuję opisów filmów, tylko je oglądam. A wszelkich horrorów oglądam tyle, że nie pamiętam już gdzie chodzi głownie o zombie a gdzie tylko się przewijają. ;] Gdybyś oglądał anime to mógłbyś sobie obejrzeć Highschool of the dead. Szczerze wszelkie filmy o zombie są dla mnie takie same, w anime przynajmniej pojawia się coś oryginalnego...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...