Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

shisha fajka wodna

Hejter Natan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem dostałem od wujka fajkę wodną wegelki i tytoń tylko mam problem bo dostałem ją bez dzbana na wodę [został zbity ] czy zamiast niego mogę dać zwykły wazon który uszczelnie np taśmą ? Co z tego wyjdzie ?

xmMfHrm.png
Opublikowano

Możesz spróbować ale nie sądze żeby działało jak oryginał (czy wazon jest podobnej wielkości?)

Viatron

17 Sierpnia 2013 - Dołączenie do grona użytkowników MPCForum

NIE KLIKAJ

Opublikowano

Siemka mam problem dostałem od wujka fajkę wodną wegelki i tytoń tylko mam problem bo dostałem ją bez dzbana na wodę [został zbity ] czy zamiast niego mogę dać zwykły wazon który uszczelnie np taśmą ? Co z tego wyjdzie ?

Tak, możesz. Wyjdzie na to samo.

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Niby tak, ale jak masz zamiar wyciąć dziure w wazonie na rure do ciągnięcia? xD

Możesz, ale musisz zrobić w nim 2 dziury 1 żeby wsadzić lufę, a 2 jako sprzęgło.

To jest shisha a nie bongo dekle...

Dzięki czyli wystarczy byle jaki pojemnik który dobrze uszczelnie ... ??

Ja pewnego razu paliłem shishę z "pojemnikiem" w postaci 5-litrowej butli po wodzie, praktycznei nei ma różnicy.

1374788544-U921656.png

Opublikowano

To jest shisha a nie bongo dekle...

Ja pewnego razu paliłem shishę z "pojemnikiem" w postaci 5-litrowej butli po wodzie, praktycznei nei ma różnicy.

No tak, ale jakbyś nie zauważył szisze mają takie wężyki i z nich się ciągnie...

A jak chce zrobić to w wazonie to gdzie ten wężyk wsadzi?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

No tak, ale jakbyś nie zauważył szisze mają takie wężyki i z nich się ciągnie...

A jak chce zrobić to w wazonie to gdzie ten wężyk wsadzi?

Wyjście na wąż jest wbudowane w część metalową :)

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Poszukaj na Allegro tanim kosztem można zakupić taki dzban bez żadnego kombinowania

Bo ogólnie ciężko ci będzie to zrobić tak aby nie ciągnęło powietrza

Opublikowano

Widzę żę się kłóćicie moja shisha ma tak w części metalowej jest rurka do ciagniecia nie ma innego wylotu na odpowietrzanie czy coś. :) rurka jest osobno a nie że dziurka w dzbanku czy coś..

Chodzi mi tylko czy jak dam pojemnik dobrze uszczelnie czy będzie to działało i dym szedł normalnie

xmMfHrm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...