Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

który program anty wir ?

Renegat69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie :) dziś chce się pozbyć avasta z swojego komputera jak stworzył użytkownika na moim komputerze !
nie chce tego programu jest strasznie dupny.... a więc tu powstaje pytanie do was jakiego anty wira możecie
mi polecić ? (w sensie darmowego najlepszego) i jeszcze chciał bym was zapytać jak usunąć
użytkownika którego stworzył arvast....

Opublikowano

Polecam antywirusy ze stron hakerskich, wykrywają prawie WSZYSTKO.

Viatron

17 Sierpnia 2013 - Dołączenie do grona użytkowników MPCForum

NIE KLIKAJ

Opublikowano

Avant jest dobry, Tylko że trzeba mieć kupioną Wersje za 130zł :) ,bo avast free jest tak do dupy że ja jepie :D

@Anty Warn Mod ON

Jeżeli chcesz dobry darmowy Antywirus ściągnij sobie AVG, bo jest nawet dobry i szybko wyszukuje wirusy i się ich pozbywa

____

Polecam antywirusy ze stron hakerskich, wykrywają prawie WSZYSTKO.

Oczywiście hasła do kont w grach,społecznych,bankowych też :)

Opublikowano

Miałam Norton AntiVirus, byłam z niego meeega zadowolona, ale niestety skończyło mi się pół roku darmowego i teraz przerzucam się na Comodo. :P

Opublikowano

dzięki za pomoc :) wybrałem avg jak narazie widzę że lepiej się sprawuje :P szybszy jest niż avast :P (jak narazie ;D)

Opublikowano

@up nie wątpię :) avg zajebisty ! szybciej skanuje cały system i w dodatku wykrył wirusy których avast nie wykrył skanowałem nie dawno avastem i nic a avg i wykrył 4 :) dzięki jeszcze raz :)

Opublikowano

Polecam Norton 360 + aktywator na 180 dni ;] Sam tego używam i mam aktywowany na 180 dni. Antywirus jest bardzo dobry, wykrywa wszystko. Lecz gdy jestem w ustawieniach nortona lub coś sprawdzam to potrafi się zawiesić i wtedy pada ochrona. Ale to rzadko, więc nie przeszkadza.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...