Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Teleport Hack (oddzielny)

kubaave

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Czy jest w ogóle szansa by powstał Teleport Hack tylko że bez żadnego MultiHacka taki do Clienta?

Chodzi o taki że wpisujemy kordy jakie chcemy i teleportuje nas na to miejsce. Jest dużo takich TP Hacków tylko że w Mh i nie dokońca poprawnie działają.

Tylko odlączyć tego hacka od MultiHacka i powinno działać. Ktoś podejmnie się tego wyzwania? Ja za bardzo nie znam się na takich cheatach. Ale na forum jest wiele takich osób którzy zrobią to w 1h :)

Opublikowano

@ UP Jak znajdziesz to zamieśc go tutaj albo daj mi na PW. Chodzi mi o taki który działa na All Mapach nawet na tych co nie ma całej mapy.

Opublikowano

Były kiedyś działające teleport Hacki na chwilę obecną nie ma takiej twórczości, ale jeżeli się gra na pl'u to przydatne, bo da się zajechać tak biegając

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

@Up Nie działa na wszystkich mapach. Na nowych gdy wpiszesz dobre kordy teleportuje Cie w sciane skały itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...