Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

H5 - malo jednostek.

kmzkwiatek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapomniałem dodać w temacie H5 CHEAT

Pamiętam jak kiedyś po wpisaniu add_army # * dodawało mi 100 jednostek kazdego typu wojska, mimo iz wiem ze ten kod powinien dodawac po 10 jednostek ale mi dawalo po 100 ( nie wiem dlaczego)

Bardzo mi to odpowiadało bo to była odpowiednia i zrównoważona ilość, w tej chwili dostaje tylko po 10 jednostek ( czyli prawidłowo ale źle ) i jest to za mała ilość aby cokolwiek nią zdziałać

Czy może komuś jeszcze dodaje więcej ilości wojska i może wie ktoś za co odpowiedzialny był ten bug albo zna sposób żeby otrzymywać większą ilość wojska po 1 kodzie???

Bardzo proszę o jakieś porady

I od razu mówię że teksty typu " naucz się grać bez kodów" są w ogóle bez sensu, gram dla funu a nie dla jakiś idei tej gry

Budowniczy
Opublikowano

A więc tak, była zaaktualizowana gra (wersja gry) i ten kod, przestał już tak do końca dawać tyle jednostek, ile się chce.

Maksymalnie teraz może dodawać po 10, 100, dawało tylko w tamtej wersjii, ale teraz już się zmieniło...

Twórcy gry, zmienili tak, no i nic nie poradzisz.

Bugiem tego nie nazwiesz.

A więc musisz zyć na tych 10 jednostkach, lub poprostu powtarzaj kod i wtedy będziesz miał coraz więcej ;)

Nic nie podziałasz na ten niby problem, to nawet nie jest problem, a poprostu twórcy tak zrobili i koniec :P

Pozdrawiam!

Opublikowano

Ok dzięki za pomoc, trudno jak trzeba grać bez kodów to zagram bez kodów :p

Ale można mi wytłumaczyć bardziej te aktualizację ?

Bo nie rozumiem jak grę którą kupiłem dawno dawno temu i rok temu ją przechodziłem to było po 100 jednostek a teraz instaluję grę z tej samej płyty i już mam po 10 jednostek, w jaki sposób wpłynęła na mój komputer ta aktualizacja ???

Jak ona się dokonała?

Nie znam się na komputerach i programach i byłbym wdzięczny jakbyście mi to wytłumaczyli

Pozdrawiam

Budowniczy
Opublikowano

Dostała się poprostu z internetu, jak instalowałeś grę, miałeś włączony internet podczas tego procesu i ci się automatycznie zaaktualizowała wersja gry.

Można to określić, gdy jest coś innego w grze ;)

Pozdrawiam!

Budowniczy
Opublikowano

Nie, bo pliki już te które instalowałeś, zostały na twoim komputerze, i tak zostanie, już na zawsze ;)

A więc tak, czy tak nic nie zdziałasz, na co dalej przeciągać ten temat.

Zobacz sobię na necie, bo zaczyna się nabijanie postów xD

Ale reszta z tym, nic nie zrobisz.Tak już jest i tak już zostanie, w plikach i katalogu gry...

Pozdrawiam!

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...