Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] zagrasz na takim serwerze?

Pytania  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz?

• Tak
      3
    • Nie(napisz komentarz dlaczego)
      1
  2. 2. Wola?bys

• Premium
      2
    • non-premium
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pomysł na serwer minigames jeżeli go zrobie to na luzie podejdzie do 1000 slotów.

Bedzie hide n seek wszystkie autorskie mapki we wszystkich minigemach,

splegg, tf2, i takie inne

PS: Jak serwer sie rozwinie to napiszemy plugin nie powiem jaki ale powiem ze zwiozany z samochodami ulepszaniem strzelaniem.

Glosowac i komentować

prosze o odpowiedzi

400%20postow.png

Opublikowano

Nie. Wiesz czemu? 1000 slotów będzie taki zapierdziel, że nikt tego nie ogarnie. Pierdyliard wiadomości na sekundę, masa osób, jakieś znajomości, nie ma mowy o rozmowie, nikt nikogo nie zna, pierdyliard aren... grałem kiedyś i wyszedłem po 4 minutach bo niczego nie ogarniałem a połowa serwera to byli anglicy i nie dało się z nikim gadać po polsku >.<

Ja osobiście wolę małe serwery, 50 slotów max, po jakimś czasie się wkręcasz, znasz ludzi, jak wchodzisz wszyscy "siema umotex!" masz kontakt z adminem, jakichś tam przyjaciół... A na takim zapierdzielu? W życiu! Dlatego:

POMYSŁ DOBRY,

ale

JA OSOBIŚCIE NIE ZAGRAM BO NIE LUBIĘ TAK.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

&nbsp;

Nie. Wiesz czemu? 1000 slotów będzie taki zapierdziel, że nikt tego nie ogarnie. Pierdyliard wiadomości na sekundę, masa osób, jakieś znajomości, nie ma mowy o rozmowie, nikt nikogo nie zna, pierdyliard aren... grałem kiedyś i wyszedłem po 4 minutach bo niczego nie ogarniałem a połowa serwera to byli anglicy i nie dało się z nikim gadać po polsku &gt;.&lt;

Ja osobiście wolę małe serwery, 50 slotów max, po jakimś czasie się wkręcasz, znasz ludzi, jak wchodzisz wszyscy "siema umotex!" masz kontakt z adminem, jakichś tam przyjaciół... A na takim zapierdzielu? W życiu! Dlatego:

POMYSŁ DOBRY,

ale

JA OSOBIŚCIE NIE ZAGRAM BO NIE LUBIĘ TAK.

&nbsp;

Możesz zawsze wyłączyć czat i bedzie anty spam!!

Wlasnie bylem na hypixelu co 4 sekundy wiadmosci a nie co 0.001 wiadmosci

400%20postow.png

Opublikowano

Zagram jeśli będzie serwer dopracowany i ogarniety

Bedzie dopracowany autorskie mapy plus tak jak w temacie bedzie plugin zwiazany z autami sztrzelaniem, ulepszaniem kupowaniem wiecej nie zdradze pownieważ by ktoś skopiował pomysł.

400%20postow.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...