Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ma to sznase?

Gość TokerS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zauważyłem, że wiele osób narzeka na FB itd.

Maiłby szanse serwer 30 slotów z:

FreeBuild

2 Areny SurvivalGames(dodatek)

Creative(np. do testowania mechanizmów itd)

Zwykły Survival bez żadnego LWC itd.

Serwer 30 slotów ale byłby powiększany.

Te dodatki jak SG,Creative i Survival to tylko dodatki i jak będą eventy to na całym serwie;)

Jeżeli będzie jednak np. duże zainteresowanie Survival to to rozbudujemy;)

I sloty także będą powiększane wraz z przyrostem graczy!

Opublikowano

Mapa jest już w połowie budowania;)

Dodam także, że będą automatyczne działki i hotele do wynajęcia np. na 1 noc

Opublikowano

Może coś z tego wyjdzie, ale wątpię. Musiałyby być jakieś autorskie pluginy, dobre zabezpieczenia przed cheaterami itp.

surprise motherfucker

Opublikowano

Zależy od tego jakbyś to ogarnął. W Freebuildzie nie liczy się za bardzo klimat rozgrywki, a klimat socjalny. Jakby był spokój, bez bluzgów, ogarnięci ludzie, to praktycznie każdy serwer FB by przeszedł.

Opublikowano

Ja bym zrobil raczej cos typu mini gry bo w polsce jest tego malo a serwerow typu freebuild i sirvival jest od groma.

Niee...Trzeba dużo slotów i pewność że będzie dużo graczy, będziemy mini gry rozwijali tak jak jest SG ale to wraz z przyrostem graczy będzie więcej MiniGier.

Opublikowano

Moim zdaniem dodanie więcej Minigier sprawiłoby przyrost graczy .Jeżeli sprawisz, ze twój serwer będzie ogarnięty to gracze będą przychodzić. To co podałeś wydaje się być ciekawe ;) Myślę , że to przejdzie.

Opublikowano

W Polsce jest tego od cholery. Polecam zrobić coś jedynego w swoim rodzaju, może być FreeBuild, ale z dodatkami których jeszcze w Polsce nie było.

MPC Love<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...