Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deja vu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ludzie mam do was takie pytanie czy można mieć to całe Deja vu? Mieliście to kiedyś? To normalne? Bo ja mam wrażenie że od długiego czasu mam.

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

mam to od roku lub 2 lat i nie wiem jak nad tym zapanować..to jest normalne ponieważ ja jestem normalny i normalny człowiek to ma lub wybrani ludzie mają

ciekawostka

PS Jak wiesz synku jesteśmy eksperymentem innej cywilizacji stąd te szczątki na marsie tam byla cywilizacja podobna do nas nie estety nie wiadomo się z nią stało , moja teoria i teoria nasa jest podobna prawdopodobnie ta cywilizacja zmieniła teren na księżyc jak wiadomo na księżycu są kratery itp pierdoły prawdopodobnie jest tam część naukowców głęboko , a inna część na planecie poza naszym układem słonecznym . Noi prawdopodobnie część małpa+kosmita = człowiek tak więc przodkami naszymi są i małpy i cześć kosmitów dlaczego nie same małpy? ponieważ małpy są nie zbyt ogarnięte i wątpie aby ewoluowały z nich ludzkie istoty . Część hormonu kosmity z hormonem małpy wytworzyła nas lecz niestety dawno temu małpy i ludzie mieli gody coś przyciągało ich do siebie więc kosmici zniszczyli ich , i zaczeli projekt od nowa . i Tak właśnie stworzyli nas :)

Opublikowano

mam to od roku lub 2 lat i nie wiem jak nad tym zapanować..to jest normalne ponieważ ja jestem normalny i normalny człowiek to ma lub wybrani ludzie mają

ciekawostka

PS Jak wiesz synku jesteśmy eksperymentem innej cywilizacji stąd te szczątki na marsie tam byla cywilizacja podobna do nas nie estety nie wiadomo się z nią stało , moja teoria i teoria nasa jest podobna prawdopodobnie ta cywilizacja zmieniła teren na księżyc jak wiadomo na księżycu są kratery itp pierdoły prawdopodobnie jest tam część naukowców głęboko , a inna część na planecie poza naszym układem słonecznym . Noi prawdopodobnie część małpa+kosmita = człowiek tak więc przodkami naszymi są i małpy i cześć kosmitów dlaczego nie same małpy? ponieważ małpy są nie zbyt ogarnięte i wątpie aby ewoluowały z nich ludzkie istoty . Część hormonu kosmity z hormonem małpy wytworzyła nas lecz niestety dawno temu małpy i ludzie mieli gody coś przyciągało ich do siebie więc kosmici zniszczyli ich , i zaczeli projekt od nowa . i Tak właśnie stworzyli nas :)

Co ty pierdo*isz ?o,O ?!

@Top.

Czasem mam takiego Deja Vu, ale w sumie to nic dziwnego każdemu takie coś się zdarza, że gdzieś jedzie 1 raz a okazuje się że bardzo dobrze zna to miejsce, ja np. miałem tak z Krakowem jak pojechałem 1 raz to prawie bez problemu wiedziałem gdzie co jest :D

Czyli w skrócie to nic dziwnego, i zwykła rzadka ale normalna rzecz ;)

@Down

Dziecko obrazu zareagowałeś Agresją xD

używając słowa gównozjadzie(z błędemXD) uświadomiłeś mnie iż tak zareagowałeś, masz jakieś ujepki z dzieciństwa np. Rówieśniki(bo pewnie kolegów nie miałeś) w szkole cie tak nazywali, albo rodzice :)

Opublikowano

Co ty pierdo*isz ?o,O ?!

@Top.

Czasem mam takiego Deja Vu, ale w sumie to nic dziwnego każdemu takie coś się zdarza, że gdzieś jedzie 1 raz a okazuje się że bardzo dobrze zna to miejsce, ja np. miałem tak z Krakowem jak pojechałem 1 raz to prawie bez problemu wiedziałem gdzie co jest :D

Czyli w skrócie to nic dziwnego, i zwykła rzadka ale normalna rzecz ;)

o co ci chodzi gównozjadzie? , odpowiedziałem tylko jako odpowiedź więc nie powinieneś mnie prowokować do sytuacji takiej jaka teraz zaszła , i jak ty to ujołeś "dziwne" to nie jeste właśnie dziwne tylko normalne.. każdy to ma.

Opublikowano

Mi się to zdarza dość często, jestem gdzieś i wydaje mi się jakbym już tam był i to robił, nic nadzwyczajnego :) Każdemu może to się zdarzyć, jak pisali wyżej, to nie jest nic dziwnego.

WaldzioxD.png

Opublikowano

@Down

Dziecko obrazu zareagowałeś Agresją xD

używając słowa gównozjadzie(z błędemXD) uświadomiłeś mnie iż tak zareagowałeś, masz jakieś ujepki z dzieciństwa np. Rówieśniki(bo pewnie kolegów nie miałeś) w szkole cie tak nazywali, albo rodzice :)

Zamknij drapacza chmur ostatni raz pisze , nie wpierdalaj się w słowo w słowo , a to że kolegów nie masz to twój problem , i wara od rodziców dziwko ,pozdrów swoją mame :)

Mnie też się to zdaża czasami

@Insui

co to tego pana mógłbyś bardziej rozwinąć temat xD? zaciekawiło mnie troche haha

Leciał film dokumentalny o tym więc możesz poszukać w goglach :D

Opublikowano

Parę razy się zdarzyło, dziwne uczucie, ale fakt, może się zdarzyć. ;)

Opublikowano

Miałem kiedyś takie schizy :D

Np. Miałem sen , w którym wydarzyła się sytuacja taka sama , która wydarzyła się następnego dnia w szkole :D

Masa była , bo nie potrafiłem tego wytłumaczyć ;D a już wcześniej wiedziałem co się stanie ;)

Ostatnio miałem prawdopodobnie świadomy sen , ale nie jestem do końca pewien ;)

Modki to dźiffki

Opublikowano

Nie istnieje coś takiego jak fałszywa pamięć, jeśli masz wrażenie, że coś się zdarzyło, to się to zdarzyło, jeśli nie w tym to w innym świecie.

Admin Cienia
Opublikowano

Na horyzoncie widzę ćwierćwiecze, tak, nie raz nie dwa się to zdarzało. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...