Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Hardcore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauwazylem ze na polskim placu minecrafta nie ma praktycznie zadnego serwera na ktorym by sie dobrze gralo. I tu pytanie do was. Serwer hardcore 500 slot a w pozniejszym czasie 1000 w ktorym stary typ jaki pamietamy polaczyl bym z systemem dewizji czyli jak w lolu. Tylko ze gildoa im wiecej ma zabic tym wieksza dewizja itp. Nastepnie po sezonie a trwa on jakos 3 miechy wszystkie gildie w Top 10 beda rozgrwaly turniej. Ostatnia druzyna

ktora zostanie na mapie wygrywa i kazdy czlonek dostaje vipa na nastepny caly mies a lider gildii giftcode i Vipa.

Oczywiscie bedzie drop ze stone i przedmioty na gildie. Plugin na gildie jest autorski bo nie lubie lecic na latwizne i w moim pluginie jest troche wiecej opcji niz w innych.

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

Opublikowano

Według mnie ciekawy pomyśł tylko potrzebował byśbardzo dobrych reklamodawców.A i mam pytanie czy to będzie na cliencie czy poprostu plugin napiszesz wraz z innymi?
Chętnie zagram. Pofodzonka.

Pomogłem? Jeżeli tak: Daj Like :*, Jeżeli nie: No cóż postaram się następnym razem :*

Opublikowano

wszystko pluginy. Nie bedzie wlasnego clienta bo po co? Strata czasu ;d

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...