Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] czy gralibyscie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema co myślicie o niewielkim 50 slotowym serwerze Czysty Survival dla PREMIUM z takimi pluginami jak:

WorldGuard, WorldEdit i jakiś antyxray

Bo szukałem ostatnio i jakoś tak znaleść takiego nie mogłem :)

MC.GOLDRAPID.PL SkyBlock + PvP Pierwszy serwer Faza Testów [Alpha/Beta]

iz2HU77.png

Opublikowano

Szczerze? Stanowczo nie. Survival wychodzi z mody, nawet dla Premium mało osób by grało. Widocznie słabo szukałeś, teraz Survival się "wypala" i nadchodzi era FreeBuild'a ... na która wiele osób czekało od ostatniej tejże ery ;d

Opublikowano

Według mnie FreeBuild Też wychodzi z mody . Teraz rządzą te minigry typu : Hide'n Seek ( chyba tak to się pisze ) , The Walls , Blitz SG i zwykłe Survival Games .

Cześć .

Opublikowano

Dokładnie.

Minigierki na serwerach typu supercraftbrothers, hypixel, hivemc, mysg(polski) mają największą popularność.

Brak sygnatury. :3

Opublikowano

Nie, nie, nie. Survivalu jest już od groma,

myślę, że ludzie szukają czegoś innowacyjnego.

Dokładnie, ale urozmaicony survival, niespotykany na pewno zdobędzie popularność.

Opublikowano

Ludzie czekaja na RPG bo nie ma zadnego, szczegolnie jesli chodzi o no-premium...

Ale tak czy siak... jest tylko pelno serwerow survival+frakcje i czasami survival+frakcje+cosPrzypominajacegoRPG. Ale czystego RPG nie ma nigdzie, i dlugo nie bd.

Ale co sie dziwic... do porzadnego rpg zwykle citizens i skrypty do scripta lub denizens nie wystarcza :)

TRZEBA miec wlasne pluginy. A juz najbardziej mnie smiesza serwery mowiace ze RPG. wchodzisz a tam MCMMO... :D

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

Teraz era serwerów szybko się zmienia . Survival , FreeBuild , mini gry , czy nawet rpg wychodzą powoli z mody ludzie czekają na innowacyjne serwery oparte na zasadzie innych gier, filmów itp :)

Opublikowano

Survival już wyszedł z mody... gracze szukają innych wyzwań w mini grach i survivalgame. Najlepsze serwery to oryginale serwery typu minez lub sky-block. Najlepsze serwery z list to multi które oferują wszystkie punkty rozrywki na jednym serwerze dzięki multivers.

Opublikowano

Na survivalu nikt juz prawie nie gra :/
W pluginach też nie zaszlałes :/
Więc przypuszczam że będzie max 5 garczy a srednia dobowa bedzie 0...
Zrób wypasiony pvp, będzie lepszy ;)

Survival już wyszedł z mody... gracze szukają innych wyzwań w mini grach i survivalgame. Najlepsze serwery to oryginale serwery typu minez lub sky-block. Najlepsze serwery z list to multi które oferują wszystkie punkty rozrywki na jednym serwerze dzięki multivers.

Ja mam serwer multi (pvp, survival, działki, sky-bukkit, zagadki, przygodowy, itd) a mam max 7 osób a srednia dobowa wynosi 0 :|
To też zależy czy admin ma czas się CIAGLE zajmowac serwerem - ja swój odszpicowałem i się zajołem pisaniem modów - no i niestety z dużego serwera sie zrobił mały :(.
Nwm czy można pisac IP, ale podam, abyście mogli sobie zobaczyć: s22.mineserv.eu:22423

Opublikowano

Na survivalu nikt juz prawie nie gra :/

W pluginach też nie zaszlałes :/

Więc przypuszczam że będzie max 5 garczy a srednia dobowa bedzie 0...

Zrób wypasiony pvp, będzie lepszy ;)

Ja mam serwer multi (pvp, survival, działki, sky-bukkit, zagadki, przygodowy, itd) a mam max 7 osób a srednia dobowa wynosi 0 :|

To też zależy czy admin ma czas się CIAGLE zajmowac serwerem - ja swój odszpicowałem i się zajołem pisaniem modów - no i niestety z dużego serwera sie zrobił mały :(.

Nwm czy można pisac IP, ale podam, abyście mogli sobie zobaczyć: s22.mineserv.eu:22423

Moze zwyczajnie dlatego ze jest slaby? Lipne plugi, Lipne budowle.

Teraz era serwerów szybko się zmienia . Survival , FreeBuild , mini gry , czy nawet rpg wychodzą powoli z mody ludzie czekają na innowacyjne serwery oparte na zasadzie innych gier, filmów itp :)

Gdzie wychodza rpg? chyba na spacer... Sa same serwery piszace ze sa rpg ale jedyne co maja to npc kilka questow. A tak to zwyklu survival i/lub frakcje

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...