Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Szukam serwera, na którym mozna dostać itemy

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Szukam serwera, na którym można poafczyć, i za to dostać itemy ^^. Pozdrawiam smile.gif

Czerwone jest piękne! Kocham <3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@UP

Przepraszam, możesz mi wytłumaczyć dlaczego już nie da się idlować? Długo nie grałem w tf, i wiele się pozmieniało widzę...

Lubię to!

A teraz mały kącik humoru

:) Zapraszam :

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

@UP

Przepraszam, możesz mi wytłumaczyć dlaczego już nie da się idlować? Długo nie grałem w tf, i wiele się pozmieniało widzę...

Tak jakby, zablokowali to, ale poszukajcie serwerów (Mam jeden, jak coś pw.) na którym dedaja was gracze, nie wy sami, wtedy lecą itemki. (Mogę wytłumaczyć na pw, jak ktoś nie rozumie.)

Opublikowano

Wyleci tylko jeden item, bo już się nie kumulują jak kiedyś. Jak się go nie odbierze to nie dostanie się następnego.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Wyleci tylko jeden item, bo już się nie kumulują jak kiedyś. Jak się go nie odbierze to nie dostanie się następnego.

Yyy...Wczoraj wydropiłem prawie cały limit, 300 minut w grze, leciały co ok. 30 minut, więc wiesz..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...