Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] tele

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Ostatnio bawiłem się nieco programem MiniTool Partition Wizard Home Edition. Otóż chciałem aby wszystkie nowo zainstalowane apki instalowały się na kartę SD nie na koma ,gdyż tam nie miałem miejsca. Znalazłem jakiś poradnik w sieci i robiłem różne dziwne rzeczy w tym programie. Niestety po tym "zabiegu" nie czyta mi wcale karty SD ,w telefonie pisze ,że na karcie SD mam tylko 600 mb miejsca ,a to jest karta 8gb ! Pamiętam ,że robiłem coś w tym programie i tam ustawiałem ile chcę przeznaczyć miejsca na apki więc wpisałem 600mb ,ale nie wiedziałem ,że usunie mi to miejsce ! Od tamtej pory wgl nie czyta mi karty ani na laptopie ani na komputerze. Pomocy ! Dam naj i 5 w profilu !

Opublikowano

Zrób od nowa jak należy albo zainstaluj aplikacje pod którą robiłeś partycje

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Tylko właśnie ,że ja mam 1 mb wolnego miejsca na telefonie i nie moge nic zainstalować. Zawsze jak próbuję pobrać aplikacje np. 30mb ma to pobiera sie normalnie ,ale na instalacje już mam za mało miejsca ,a i tak zabiera mi te wolne miejsce ,lecz odinstalować nie mogę już aplikacji ,bo nie jest wgl zainstalowana ;/ Pomocy !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...