Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Loadout

Kamperus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z grą Loadout.

Kupiłem grę i kiedy na ekranie pojawi się jakaś broń to gra mi się zcina, np po wyszukaniu meczu kiedy pokazuje mi broń którą aktualnie mam w eq i kiedy wejdę w zakładkę Weaponcrafting. Nie mogę wtedy zrobić nic innego niż zrestartować komputer.

Mam win 7 64x, wymagania sprzętowe 2x lepsze niż zalecane, sterowniki również mam aktualne i nie wiem w czym może być problem, gra była kupiona i pobrana na Steam, sprawdzanie spójności plików też nie daje żadnych rezultatów.

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Tak samo, nie pomaga nic. Grę sciągnełem wczoraj bo kiedyś zacinało się 2 sek po włączeniu gry a teraz dopiero jak pokaże się na ekranie jakaś broń czy coś, to jest bardzo dziwne. Mam wszystkie sterowniki zaktualizowane a grę reinstalowałem 3 razy i 2 razy sprawdzałem spójność plików i wszystko niby z plikami OK.

Kurnaaa szukam meczu, znajduje wszystko płynnie 130fps, pokazuje się aktualna założona broń (takie okienko na środku ekranu) i ścina się do 1 fps i muszę zrestartować kompa bo nic innego nie działa, czekałem już nawet 10 min z nadzieją że pójdzie ale dalej nic.\

Wieczorem postanowiłem troche poszperać w necie i nic na ten temat nie znalazłem, napisałem do Administracji Loadout i zobaczymy ci odpiszą. Komputer przeskanowałem wszystkim czemu ufam (ccleaner, AVG Tuneup, AVG anty-wirus i avastem po czym wyłączyłem antywirusy. Nic nie dało).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...