Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Minecraft Strefa Vip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zrobiłem na moim serwie w minecraft strefe vip. Zwykli gracze nie mogą wchodzic tylko nie wiem teraz jaka komendą dodac kogos jako vipa czyli jaka jest komenda na dodanie vipa do vip strefy.

Opublikowano

Dana osoba musi mieć range vip,jeśli masz sklep sms z rangami to powinno jechać z automata a jak nie to /setrank user nick group minivip/vip/supervip/megavip i podobne rangi

Opublikowano

Potrzebujesz pluginy:

Worldedit

Worldguard

Permissionsex

Wylonanie:

1. Zaznaczasz po przekontnej strefe vip.

2. Wpisujesz nastepujece komendy

/Rg define strefa

/Rg define strefa1

/Rg flag strefa1 entry deny

/Rg addowners strefa1 g:Vip

Sygnatura.png?i_dim=1920x1200&app_id=web

Opublikowano

No wiadomo,ale ja wyszłem z założenia że te akurat ma bo jak dla mnie to podstawa dla serwa

Opublikowano

Dana osoba musi mieć range vip,jeśli masz sklep sms z rangami to powinno jechać z automata a jak nie to /setrank user nick group minivip/vip/supervip/megavip i podobne rangi

[pmo dzieki pomogles tylko mam pytanko bo pojawilo sie takie cos /setrank <player> <group> [[-s] time] i co mam wpisac tam gdzie jest [[-s] time]

Opublikowano

Wpisz:

/setrank nick, grupa, na jaki czas

Np.

/Setrank parowka vip 3600

niestety nie chce dzialac tak jak mowisz ;/ wyskakuje błąd

Opublikowano

Zobacze to mi na serwie to nie wyskakiwało

u mnie działa bez zarzutu(koleżanka jako królik doświadczalny xD)

Opublikowano

Zobacze to mi na serwie to nie wyskakiwało

kiedy pisze /setrank user (nazwa) group Vip 3600 to mi wyskakuje An internal error occurred while attempting to perform this command

Opublikowano

Wiec jezeli chcesz zrb budynek ktory wejscie ma dostep tylko vip dajesz mu cuboida nazywasz do np VIP wiec pisze dalej /rg flag VIP entry deny Następnie zeby dodac tam range vip musisz wpisac /rg addmember VIP g:VIP i tak samo ze wszystkimi rangami

Opublikowano

kiedy pisze /setrank user (nazwa) group Vip 3600 to mi wyskakuje An internal error occurred while attempting to perform this command

Musisz wszystko z małej pisać, więc np.

/setrank userr10 vip 10d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...