Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] Sheila^^ #3

Makin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra więc tak, nie banuj tylko daj odczytać, bo tam mnie zbanowałeś i nie mogłem przecztać co odpisałeś mi więc tak do tematu.
Dostałem bana za nic wysłuchaj.
"Weryfikacja dla MPCForum i MGP.Forum" Poświęciłem na to konto sporo swojego czasu oraz pomogłem dużo osobom i zapewniłem rozrywkę na swoim serwerze. Na MPCForum siedziałem godzinami i pomagałem nie możesz tego docenić? Bodajże 3 czy tam 2x Starałem się o KidModeratora Metin2 lecz mnie nie przyjąłeś dobra kolejna rzecz. Każdy mówi że to nie jest reklama, wiem że masz zamiar g00da odbanować i bardzo się z tego ciesze, zapewne ja zaraz dostanę bana na ip za ukazywanie prawdy ale jeszcze wysłuchaj zanim zajrzysz do filtrów blokad, powiem Ci tak o tego bana tzn unbana staram się od 11 dni gdyż jest 00;35 jak ja to piszę, to że pomogłem przy banie g00d to nie znaczy że jestem nic nie warty po prostu byłem z nim pokłócony i tylko ja miałem dostęp do jego ip na tamtą chwile, wiem że teraz mi coś zarzucisz że i tak mnie nie odbanujesz i znajdziesz powód, wiem dużo jest hejterów którzy hejtują mnie i serwer bo gra ponad 500 osób a u nich 130-160 i płączą ale to nie na temat, daj mi jeszcze jedną szansę a zobaczysz jak dział Metin2 podskoczy i będzie miał tyle pomocy od mojej strony, wiem że nie powinienem pisać o tym dziale Metin2 bo to podchodzi pod "szantasz" no ale co, nic nie innego nie pozostaje niż czekać na Twoją odpowiedź. Jak będziesz banował to odpisz mi i zbanuj po 4/3 min abym mógł to przecztać.