Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy warto upgrade'ować ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka. Mam sprawę dotycząca HTC Desire HD, czy warto upgrade'owac go do 4.0.4 ? Czy będzię się jakoś zacinal i czy nie będę się denerwował bo muszę 2 sekundy odczekać w trakcie pisania na np. FB bo się coś zwiuchlo ? Czy może jednak lepiej zostać przy tym 2.3. Bodajże 7 albo 6 :D ?

K4milo%20PL.png

Opublikowano

Pewnie warto go aktualizowac, zawsze sprzęt działa szybciej na nowym opragromowaniu. Aktualizuj i się dowiesz ja zawsze robie upgrade'y ale nie widze roznicy.

Opublikowano

Nie no czasami to nie warto. Np tablet mi zjebali aktualizacją to dwa dni później się poprawili. I było warto ; D

Ps

Pewnie że warto.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Masz na nim wgranego androida, czy Windows Phone? Pytam się, bo fabrycznie chyba jest WP ale można wgrać andka. ;p

Pomyliło ci się chyba z HD2...

Aktualizuj, dostaniesz przyjemniejszą dla oka nakładkę systemową oraz płynniejsze działanie (co do gier to pewien nie jestem).

Opublikowano

HTC Desire HD nie ma oficjalnej wersji 4.0.4 także jak będzie spowalniać to bez problemu możesz wrócić do poprzedniej wersji. Szukaj wersji ROMU "nightly". Jeśli masz nakładkę Sense to poczujesz wzrost wydajności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...