Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dot. klasy Nova

iTaTaRaK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem posiadaczem warframe Nova od kilku dni. Jest bardzo dobrą klasą jeśli chodzi o skille obszarowe(AoE). Jednak mam kilka pytań co do niego.

1. Jakie bronie najlepsze?

*karabin - Braton

*pistolet - Kunai

*Broń biała - Włócznia(nazwy nie pamiętam).

Co zmienić odnośnie tych broni.

2. Jakie moduły są potrzebne dla Novy?

Opublikowano

Gram NOVA już sporo czasu i na pvp czy bossy zabieram DREADA jak wylvluje Parisa Prime to będę parisa zabierał, po mapach chodzę z DERĄ a zminie na SUPRE jak dobije mastery lv, broń boczna to cały czas nosze DESPAIR, broń białą too hmm jak wolisz ja lubie Fang Prime ale lepsze są HATE I Reaper Prime, bardzo dobre również są Twin Gremlins i HIND, jak masz jakieś pytania jeszcze to pisz do mnie w grze ostatnio jestem dość często nick Yellow1994.

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Głównie chodzi mi o pomoc z Modami. Jest ich mnóstwo i właśnie się zastanawiam które są najcenniejsze pod nove aby przedewszystkim były efekty ze skilli.

Opublikowano

W ostatnim streamie mówili sporo o nowie, ma dostać debuffa, ponieważ jedną umiejętnością może zabić wszystkich w zasięgu wzroku na mapie.. so op od innych.

Opublikowano

W zasięgu wzroku? nie to tak nie działa jest pewien obszar naznaczenia jeśli wrzucisz moda "Skupienie" to ono zwiększy siłę Twojej mocy do tego jeszcze mod "Rozciągnięcie" i masz o wiele większy obszar naznaczenia.

A to że wybuchają wszystkie moby to tylko te low lvle radzę się przejść NOVĄ na xini i do 40 fali ;) przy 30 fali moby mają ponad 120lv więc nie tak łatwo NOVĄ wszystko rozwalić.

iTaTaRaK

mogę Ci tutaj ss dać jakie mody ja mam w novej, jak się uda to je zdobędziesz ;)

deix.jpg

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...