Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]PandoraMT2

BumBumShooT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie czy zaczynać od nowa na PandoraMT2 ?

Bardzo mi się podobają te nowości na serwerze i nie wiem czy zaczynać.

Czekam na opinie proszę o odpowiedź tak lub nie i dlaczego.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Cześć:D

Możesz zacząć jeśli masz chęci do gry.

Ja już osiągnąłem to co chciałem i niestety mi się znudziła pandora ale to jest pewne że musi się kiedyś znudzić.

MS-Straciatello

Opublikowano

Nie polecam grać już na tym serwerze.

Noo on już jest bardzo stary i w ogóle tak wiele graczy na nim nie gra.

Mi się znudził po paru minutach.

Nie polecam.

Taka moja opinia

~~Mroczeks

Opublikowano

Nie polecam grać już na tym serwerze.

Noo on już jest bardzo stary i w ogóle tak wiele graczy na nim nie gra.

Mi się znudził po paru minutach.

Nie polecam.

Taka moja opinia

~~Mroczeks

Pandora i iMetin to dwa najgorsze serwery nie polecam na nich gra.

Na pandorze nie opłaca się zaczynać gry od nowa.

Nie ma to jak podejście do sytuacji "Stary i nie polecam". Powiedźcie mi, no i co że jest stary ? przynajmniej stoi i coś się na nim dzieje, porównując nowe serwery. Powiadasz, że gra mało osób, serio ? znajdź mi jakiś serwer gdzie gra 2k -2.5k- (ewentualnie virtual, - ale to też stary serwer). Wasze opinie są napisane poniżej zera, jeżeli uważacie że argumentem jest, że nudzi się po paru min, to nie wiem, w parę min to nawet 15 nie wbijecie.

xD 

Opublikowano

UP no i co z tego ze gra 2 k osob jak 0,5k to shopy a nastepne 1k to boty xD

BumBumShooT przeczytaj to ponizej ;p

Gralem i mialem cel zrobic all eq i wbic jakis lvl . Powiem ci tak . Ja bym nie zaczynal na nim gry server staje sie nudny po czasie . Gra za duzo dzieci ( rzesza bachorow) . Duzo osob lata w dps . Dobrze sie nie ruszysz poza kolo aby kupic poty i nagle "ded" i dostales 300k . Ciezko o spoty do expa . Przyleci ci taki w dps i juz nie poexpisz bo bedzie cie sciagal na skilla .

up w pare min to mozna dobry lvl wbic na pandorze .

Ludzie sie tempaja na mapy zeby szybciej expic . Duzo osob ma dowodzenie zrobione .

Moze pare miesiecy temu to dalo sie grac . Ale teraz zapomnij o expie .

Drop ? HaH lataja dzieci z anty expem z is i boca zeby miec sztabki .

Testowalem jak szybko bana dostane ( trudne wyzwanie ) od 1 lvl wbilem 140 + sura wp na wh i mi sie odechcialo a bana nie ma . Jedyne co zrobili to zabezpieczyli zeby nie bylo mozna oddawac expa na gildie I WPORWADZILI PIERSCIEN ANTY EXPA xD Nastepny zarobek z is . Yangi nie cenia sie jest ich za duzo na servie . Po tygodniu grania ( bocenia) mialem okolo 80+ sztabk 500kk + eq klasowe i wojenne .

Yangi mozesz kupic na allegro 100KKK- 25/30 zl

Dobry server ? Dobry to moge ci polecic Diamondmt2 malo tam gra dzieci a czemu ?! Hah nie ma 6-7b .

BUM

Opublikowano

UP no i co z tego ze gra 2 k osob jak 0,5k to shopy a nastepne 1k to boty xD

BumBumShooT przeczytaj to ponizej ;p

Gralem i mialem cel zrobic all eq i wbic jakis lvl . Powiem ci tak . Ja bym nie zaczynal na nim gry server staje sie nudny po czasie . Gra za duzo dzieci ( rzesza bachorow) . Duzo osob lata w dps . Dobrze sie nie ruszysz poza kolo aby kupic poty i nagle "ded" i dostales 300k . Ciezko o spoty do expa . Przyleci ci taki w dps i juz nie poexpisz bo bedzie cie sciagal na skilla .

up w pare min to mozna dobry lvl wbic na pandorze .

Ludzie sie tempaja na mapy zeby szybciej expic . Duzo osob ma dowodzenie zrobione .

Moze pare miesiecy temu to dalo sie grac . Ale teraz zapomnij o expie .

Drop ? HaH lataja dzieci z anty expem z is i boca zeby miec sztabki .

Testowalem jak szybko bana dostane ( trudne wyzwanie ) od 1 lvl wbilem 140 + sura wp na wh i mi sie odechcialo a bana nie ma . Jedyne co zrobili to zabezpieczyli zeby nie bylo mozna oddawac expa na gildie I WPORWADZILI PIERSCIEN ANTY EXPA xD Nastepny zarobek z is . Yangi nie cenia sie jest ich za duzo na servie . Po tygodniu grania ( bocenia) mialem okolo 80+ sztabk 500kk + eq klasowe i wojenne .

Yangi mozesz kupic na allegro 100KKK- 25/30 zl

Dobry server ? Dobry to moge ci polecic Diamondmt2 malo tam gra dzieci a czemu ?! Hah nie ma 6-7b .

Polecasz diamonda,ktory jeszcze kilka tyg temu nie dzialal przez 3dni?

Po za tym nie trzeba tam grac aby widziec jaka sytuacja panuje na serwerze.Glowny admnistrator nie wchodzi wg do gy.Ostatni update rok temu.Wyymieniac dalej?

Top@ pandory niestety rowniez nie polecam ze wzgledu na wlamy do bazy,wycieklo mase kont 250lv.

Opublikowano

Odradzam zaczynanie gry od zera, szybko się znudzi :)

Serwer stary, + odstraszają te 6.7

After Life.

Opublikowano

Zaczełem grac tam z miesiąc temu i jeszcze mi sie nie nudzi ;d upy mówia ze ciezko o spot do expa to jest nie prawda ;d

\

Opublikowano

Jak zrobisz już eq i dobijesz wystarczający lv; ( +180) to potem nie ma nudów ;) ciągłe wypady na królestwa bronienie spotów... przede wszystkim wojny :) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...