Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] AP Sion OP?

Wilkuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Co sadzicie na temat AP Siona? Moim zdaniem jest lekko przesadzony.. Dostanie 2-3 fragi w early i jest nie do zniszczenia.. Napierdala 3131231 ze stuna i tarczy.. niby useless powiecie ale tak nie jest.. jest tanky dzieki pasywowi + tarcza..

rzadko widuje go na rankedach ale jak juz widze w enemy to przegrywam przez niego zawsze.. pamietam 6 gier z AP sionem w enemy = 6 lose.

Opublikowano

Hmm w Early może i coś ugra, ale w lacie, powątpiewam.

Grywałem AP Sionem w jungli i wiem co mówie, mocne ganki z stuna i jeszcze ta tarcza.

Ale jak już doszło do tfów to mimo tego jak bardzo byłeś nafeedowany dużo nie robiłem, stun jedynie mógł coś podziałać, ale to tylko stun tarcze można było szybko " wyłączyć " jak dostało się kilka hitów od kogo kolwiek potem tylko latałem wokół i biłem z AA za centralne 0 ...

Opublikowano

AP Sion? Chujnia. 100% lepszy jest ad. Więcej dmg zada w mniejszym czasie. AP Sion to tylko Q i tarcza jak ma problemy.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

zdejmujesz mu tarcze i uselles

w early wmiare

ale w team fightach AP jest uselles jak w tf

nadaje sie na topa roam z tp

rarafag

nlr

brony on

Opublikowano

Pamiętam jeszcze parę miesięcy temu się grało AP sion-a, był taki sobie.. W dobrych rękach potrafił ugrać sporo, farma strasznie łatwa, sustain.

Lecz ma dużo wad, bez eksplozji tarczy nie ma on dobrego dmg, bo jedynie zadasz AP dmg ze stuna. Nie ta meta na sionke, już lepiej AD/AS.

43443762229415131449.jpg

Opublikowano

Czy ja wiem. Moim zdaniem Sion na AD ma nieziemsko mocny sustain jak się go dobrze buduje, a dmg też mocne plus ma stuna / tarcze, co daje mu kolejny plus w walce 1v1 z innym champem. Natomiast Sion na AP może bije dość mocno, ale ma te cooldowny (AA ich nie mają) i leczenia też nie ma.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Tarcze można mu rozwalić i gówno zrobi, AD jest o wiele lepszy, z ulti ma tak chory lifesteal że sam może rozwalić 3 albo 4 gdy jest nafeedowany. I może też łatwo stackować sobie E. AD Sion to coś podobnego do Aatroxa, tylko troszkę gorszy bo trudniej mu jest coś zdziałać w TF.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...