Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zdobyć IP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zdobyć Ip zewnętrze komputera, tak żeby osoba która ma program w komputerze o tym nie wiedziała. Przeglądnąłem helpa ale nic nie znalazłem :/

Opublikowano

tak zdobędziesz jak wpięty komp do netu bezpośrednio kablem i ma przypisane to IP , normalnie zwraca lokalne

p.s jednak zewnętrzny zwraca zwracam honor , na VPN tylko lokalny

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Dzieki za pomoc :)

Żeby nie tworzyć nowego tematu mam jeszcze jedno pytanie. Czy da się stworzyć skrypt tak, żeby w menedżerze zadań w zakładce "Procesy" ten skrypt widniał jako np. svchost.exe z nazwą użytkownika "SYSTEM"?

Opublikowano

Żeby nie tworzyć nowego tematu mam jeszcze jedno pytanie. Czy da się stworzyć skrypt tak, żeby w menedżerze zadań w zakładce "Procesy" ten skrypt widniał jako np. svchost.exe z nazwą użytkownika "SYSTEM"?

To nie forum o hackingu. Nikt Ci nie pomoże tworzyć keyloggera albo innego syfu.

Opublikowano

Nie tworze keyloggera ani innego syfu ponieważ nie potrafię, ani nie potrzebuje :P Rozmawiałem z kolegą o programowaniu i w ramach ciekawoski powiedział mi że coś takiego da się zrobić w C# (nie wiem czy to prawda), z czystej ciekawości pytam czy da się to zrobić w AutoIt.

Opublikowano

u siebie mógłbyś to może zrobić u kogoś bez dostępu do kompa trudniej, użyj jakiegoś injectora

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Przy takim pytaniu intencje są jasne, a my w tworzeniu wirusów nie pomagamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...