Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LP 0

Hoistone666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest możliwe wygranie rankedaa i dostanie 0 punktów ?

Czy to przez teraźniejsze lagi.

Skończyłem grę i zapomniałem spojrzeć ile mam pkt z pewnością że mam ich już 100 bo miałem wcześniej 99.

Wchodze w profil i pisze 99.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

mmr jest to stosunek wygranych do przegranych ?

Pare gier wcześniej dostawałem po 17pkt potem 11 i z każdą wygraną im bliżej 100 tym mniej, myślałem że to zależy od tego że jestem coraz bliżej plat 5 i dostaje mniej

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

mmr jest to stosunek wygranych do przegranych ?

Pare gier wcześniej dostawałem po 17pkt potem 11 i z każdą wygraną im bliżej 100 tym mniej, myślałem że to zależy od tego że jestem coraz bliżej plat 5 i dostaje mniej

MMR to nie jest stosunek wygranych do przegranych, jednakże ma on wpływ na to MMR. MMR to ukryte elo, na podstawie którego dobierani są przeciwnicy/sojusznicy oraz dodawane/odejmowane są LP za mecz. 1 dywizja każdej ligi również może mieć wpływ (negatywny) na zdobywane/tracone ilości LP, czasami w takim stopniu że otrzymać można 0 LP.

Opublikowano

napisać do riotu z tym ? Zagrałem drugą grę i znów dostałem 0 LP, a tak miałbym już 1 wygraną do platynki, jeszcze wygrałem te grę 4vs5 xD

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

gosciu jest problem z serwerami i gra jest uniewazniona tak samo bys przegral i dostal 0 lp

Leona 0/11.

Opublikowano

miałem 96pkt wygrałem 5 rankedów z rzędu i 99 eh... -.- kiedy mi się to wyrówna ? dostawałem zawsze normalnie pkt, jak miałem jakieś 50 to po 17 ze spokojem.

257 Zagranych rankedów a w tym 138 wygranych.

@TurboSMP a widzisz kurwa w grze informacje o problemie z serverami ? bo ja nie

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Tak, widzę. Jest jak byk wielkie info. Aczkolwiek masz plusowe win ratio, więc kompletnie nie widzę tu problemu z MMR, to musiało być coś z serwerem. Poczekaj do jutra i wygraj sobie jeszcze jedną, jak nie dostaniesz tego 1 LP to możesz się martwić.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...