Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Nowy pakiet dla snajpera

jarkx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na l85 z m145 nie liczcie bo L85 to najbardyiej dochodowa broń EA, już prędzej bym liczył na qbb w przypadku medyka, ciekawe assasul miał Ak+ tuhnder czyli taki sobie ten zestaw chyba nikt niekupił, mech G53 + reddot ten troche osób kupiło i to był dobry zestaw, recon ma gola + rangace no może dobry zestaw to niejest powiedzmy że słabysz od zestawu mecha ale lepszy od zestawu assaulta, czyli jest możliwość że medyk dostanie zestaw z dobrą lub bardzo dobrą bronią, ja sam osobiście chciałbym zobaczyć xm8ar + reddot.

b6b78815.png

Opublikowano

Opyla się im dać l85. Ale np. z nemesis, żeby gracze przepuścili kase na losowania.

W każdym razie, to aek jest dla mnie op.

Opublikowano

Na l85 z m145 nie liczcie bo L85 to najbardyiej dochodowa broń EA, już prędzej bym liczył na qbb w przypadku medyka, ciekawe assasul miał Ak+ tuhnder czyli taki sobie ten zestaw chyba nikt niekupił, mech G53 + reddot ten troche osób kupiło i to był dobry zestaw, recon ma gola + rangace no może dobry zestaw to niejest powiedzmy że słabysz od zestawu mecha ale lepszy od zestawu assaulta, czyli jest możliwość że medyk dostanie zestaw z dobrą lub bardzo dobrą bronią, ja sam osobiście chciałbym zobaczyć xm8ar + reddot.

xm8ar to cienka broń może ma dobry ads z biodra,ale co z tego ma za niski dmg i za wolne ciężko rywalizować z innymi klasami

Opublikowano

Miałeś pakiety celnego, brutalnego i krzepkiego. Trzeba było kupować.

Opublikowano

Miałeś pakiety celnego, brutalnego i krzepkiego. Trzeba było kupować.

Nie wiem o co ci chodzi teraz?

Lubie tą broń może to dlatego lepej mi się nią gra.

Co do tematu sam nieskorzystam z oferty bo gol jest cienki a rangace mam

b6b78815.png

Opublikowano

Nie wiem o co ci chodzi teraz?

Były pakiety krzepkiego brutalnego i celnego. I były tam różne bronie. Pamiętam że w celnym była precka i m24. O to mu chodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...