Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LoLSkins

gwolinski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego nie dziala lolskins? Przed wprowadzeniem patcha dzialal a teraz strona nie dziala a program sie odpala ale skiny nie dzialaja. Wie ktos o co chodzi? Prosze o podpowiedz

Opublikowano

trzeba teraz tylko przez bola wybierac skiny jednak tez sie nie da wybrac skina przez bola riot to prosiaki na kase a to byla dla nich reklama

Dobrze zrobili przynajmniej teraz dzieciaki muszą zacząć używać mózgu i wykombinować co zrobić żeby mieć te skiny za darmo... (tak jak z bolem)

Może wreszcie nie będzie tyle bola który i tak ssie ...

Opublikowano

Dobrze zrobili przynajmniej teraz dzieciaki muszą zacząć używać mózgu i wykombinować co zrobić żeby mieć te skiny za darmo... (tak jak z bolem)

Może wreszcie nie będzie tyle bola który i tak ssie ...

Może nie bardzo rozumiesz. Wycofali LoLSkins więc ludzie żeby mieć skórki za darmo będą używali BoL'a = Będzie więcej bolowców.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

skiny za darmo są bardzo proste do wykombinowania. sciagasz jakiś bot do lola i nabijasz komuś refki za 5k pz i strone run od znajomych zgarnąłem nie jednego skina i nikt mnie nie wyruchał. raczej znamy się od lat z grania w csa;) więc nie opłacałby im się stary numer z rękawicą. drugi sposób to smurfować bolem sorake na 20lvl i pod nią robić 10 kont, wcześniej musisz się dodać do znajomych i poczekać 2tygodnie. kolejny sposób to wejść na silkroad kupić ghb i dać komuś na melanżu a potem poprosić o pin do karty hahaahah (btw, nie polecam). kolejny to iść do pracy w call center robiłem w biurze działającym na rzecz tpsa, mieli fajne telefony z możliwością wysyłania smsów :) (miałem stanowisko z komputerem) także pensja nawet jak się nie zgadzała to się wyrównywała. kombinujcie;)

Opublikowano

skiny za darmo są bardzo proste do wykombinowania. sciagasz jakiś bot do lola i nabijasz komuś refki za 5k pz i strone run od znajomych zgarnąłem nie jednego skina i nikt mnie nie wyruchał. raczej znamy się od lat z grania w csa;) więc nie opłacałby im się stary numer z rękawicą. drugi sposób to smurfować bolem sorake na 20lvl i pod nią robić 10 kont, wcześniej musisz się dodać do znajomych i poczekać 2tygodnie. kolejny sposób to wejść na silkroad kupić ghb i dać komuś na melanżu a potem poprosić o pin do karty hahaahah (btw, nie polecam). kolejny to iść do pracy w call center robiłem w biurze działającym na rzecz tpsa, mieli fajne telefony z możliwością wysyłania smsów :) (miałem stanowisko z komputerem) także pensja nawet jak się nie zgadzała to się wyrównywała. kombinujcie;)

Zamiast karty to lepiej upić kolege i poprosić o telefon bo chcesz zadzwonić a potem wysyłasz sms do riotu i masz skinna :)

x

Opublikowano

Zamiast karty to lepiej upić kolege i poprosić o telefon bo chcesz zadzwonić a potem wysyłasz sms do riotu i masz skinna :)

'upić kolegę' ? oni tylko siedzą w domu i napie*dalają na tym Bolu, także wiesz. Wolą niszczyć grę która jest całkowicie Free2Play jakimś botem, niż wydać raz na jakiś czas 20 zł, żeby cieszyć się skinem, nie wspominając o tym że można w ten sposób 'podziękować' riot za grę w której realne pieniądze nie boostują rozgrywki

Opublikowano

'upić kolegę' ? oni tylko siedzą w domu i napie*dalają na tym Bolu, także wiesz. Wolą niszczyć grę która jest całkowicie Free2Play jakimś botem, niż wydać raz na jakiś czas 20 zł, żeby cieszyć się skinem, nie wspominając o tym że można w ten sposób 'podziękować' riot za grę w której realne pieniądze nie boostują rozgrywki

Ja tam wole sobie kupić champa zamiast skinna :) za rp jakoś nigdy mnie te skinny nie ciekawiły a nierozumiem ludzi grających na bolu gdzie tu jest zabawa z gry ja się pytam ??? jak wszystko za ciebie robi jakiś głupi program

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...