Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, po długiej przerwie wracam do silka :D

Mam zamiar kupić postać z weryfikacja e-mail, i tutaj moje pytanie co trzeba pozmieniać żeby nie mieć obawy że stracę postać.:D

Opublikowano

Z czego pamiętam to gmaila zawsze odzyskasz jak wiesz z kim najwiecej pisał ten e-mail, kiedy został utworzony, kiedy działało ostatnie hasło które znasz. Szczerze to ja bym nie brał konta z weryfikacja. Nie wiem jak z e-mailami innymi niz gmail ale jesli ta weryfikacja jest zrobiona na gmailu to najbezpieczniej chyba jest zmienic pasy do silka i usunac konto e-mail ale wtedy juz hasła nie zmienisz...

@down

jesteś pewien że jak wyłączysz tego głównego maila to Ci przekieruje wiadomości? Bo mi sie zdaje że chyba nie.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Jak masz weryfikacje to możesz dać przekierowanie na innego maila a tego głównego wyłączyć na zawsze ;). Prawdopodobnie nikt ci nie ukradnie postaci.

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

Jak masz weryfikacje to możesz dać przekierowanie na innego maila a tego głównego wyłączyć na zawsze ;). Prawdopodobnie nikt ci nie ukradnie postaci.

A masz chwile czasu żeby mi to wyttłumaczyć :D

bedzie 5* ^^