Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skin który widze tylko ja

xl3eer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, czy jest jakiś program, lub sposób zebym miał skina? (Wystarczy żebym tylko ja go widział) Bo Lolskins mi nie działa, w BoLu nie ma już tej opcji. Za pomoc like

2e4ezhz.png

Opublikowano

Lolskins tera mi(kolegom niestety też) i będzie działać. Jest jeszcze SIU i inne duperele, ale nie radze się w to bawić, będą różnie bugsplaty, lagi itd. Lolskins najlepsze tera. @cza czekac do patcha

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

@up, jak Ty chcesz czekać na patcha, skoro projekt przestał być kontynuowany ??? Wejdź sobie na lolskins.net i przeczytaj napis na białym tle :)

Opublikowano
www.leaguecraft.com

Tam masz skróki robione przez graczy możesz je powgrywać ręcznie lub przez Skin installer Ultimate (SIU). Poszukaj tego na tej stronie w opisach skinów masz tam wszystko wyjaśnione. Czasami trafiają się jakieś zepsute dlatego zawszę warto czytać komentarze. Używam tego od dawna zero problemów. Polecam :3

Jak program się spatchuję (około 10 minut) wrzucasz spakowanego skina do Siu on ci wyświetla co zrobił akceptujesz. Wejdź w 2 zakładkę, pojawił ci się tam skin którego wgrałeś, zaznaczasz go, instalujesz. (któryś tam guziczek na dole skapniesz się który :) )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...