Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Częste infekcje

DJProTeXT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyżej, teraz prawie się nie rusze do np Camp SPlinter czy na Lotnisko bo odrazu obrywam od zombiaka i jestem zarażony. Odtrutki szukałem godzine straciłęm mase leków i na marne bo i tak się zabiłem. Jakieś rady, by się uchronić przd infekcją ?

Opublikowano

Jak dla mnie z mojego doświadczenia że jak zombie trafi cię z nienacka,od tyłu to więcej procent szans na zarażenie

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Hmm...

jakieś rady?

Jak chodzisz gdzieś i widzisz że gdzieś vaccine leży zawsze go zabieraj(najwyżej resztę zaniesiesz do safezonu)

Zawsze i Wszędzie noś w plecaku 2-3 vaccine (Bo się przydaje)

żeby nie zostać zarażonym trzeba zwracać uwage na zombie gdzie sie znajdują i zabijać wszystkie w miarę żeby dostać się gdzieś bezpiecznie

Postaraj się grać z kimś razem(z kolegą np.)

Opublikowano

Dlatego zawsze się lepiej ubezpieczyć przed wyprawą no nie ? :D

miałem akcje że na lotnisko poszłem z samym tacticalem a w szpitalu same bandaże, niby wyszłem żywy ale te infekcje drażnią i to bardzo bo sobie zawsze musze postać grantem wysadzić :D

Opublikowano

Hmm...

jakieś rady?

Jak chodzisz gdzieś i widzisz że gdzieś vaccine leży zawsze go zabieraj(najwyżej resztę zaniesiesz do safezonu)

Zawsze i Wszędzie noś w plecaku 2-3 vaccine (Bo się przydaje)

żeby nie zostać zarażonym trzeba zwracać uwage na zombie gdzie sie znajdują i zabijać wszystkie w miarę żeby dostać się gdzieś bezpiecznie

Postaraj się grać z kimś razem(z kolegą np.)

Z kolegą na lootowanie?

Bez sensu dzielić loot na 2 osoby.

Opublikowano

@up

dokładnie, samemu na lotnisko i masz całego militara w loocie typu m16 itd a nie na dwie osoby dzielić, chyba że nie dajesz rady :D

Opublikowano

Z kolegą na lootowanie?

Bez sensu dzielić loot na 2 osoby.

Ja gram zawsze z kimś bo jest raźniej a co to komu szkodzi jak się ma cały depozyt broni ? że raz 1 osoba bierze raz 2?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...