Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Boku Sms WAŻNE!

Seblonix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mój problem polega na tym, iż gdy chcę kupić Funds przez boku sms.

Prawda jest taka, że dwa razy udało się, ale w tym dniu 22.08.2013 coś się spieprzyło, gdyż akceptuję zgodę to cały czas się strona na którą mnie przeniosło (.boku pay by mobile) się ŁADUJE i, i ni chuja nic. I moje pytanie brzmi tak:

Czy to tylko przejściowy problem EA, czy coś się zje*ało z siecią.

Jak myślicie kiedy to ustąpi.

Siedzę cały czas przez 12 godzin i nie mogę zrobić przelewu.

Edit:

Sorry za to zamieszanie, ale teraz pisze:

Przykro nam, podczas składania zamówienia wystąpił błąd wewnętrzny. Spróbuj ponownie później lub skontaktuj się z działem obsługi klienta, by uzyskać więcej informacji.

Pomożecie? Znów?

Opublikowano

Boku sms jest najgorszym sposobem płatności z dostępnych, w tamtym tygodniu ładowałem funds i też się coś zrypało bo pasek pod sam koniec strasznie długo był w połowie (czekałem godzine) i już pisałem do supportu aż wkońcu zadziałało. Ja polecam paysafecard lub paypal bo z nimi nie ma problemów

Opublikowano

@UP dość,że najgorszy to otrzymujesz z niego o wiele mniej Funds i nie opłaca się wysłać SMS.

Ja zawsze używam paysafecard i nigdy nie miałem z tym problemu.

2912562157.png

Więc nie mów mi,że jestem lagerem :D

Opublikowano

Ja jakoś co tydzień wysyłam smsa za 7zł (jak bym go nie wysłał, to 7zł w dupe i tak by poszły), dałem im już tak zarobić z 700zł, nigdy nie miałem problemu, wszystko działa szybko i bezawaryjnie. Telefon na kartę.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Koledzy, koleżanki, z boku korzystam od paru lat i to nie tylko ja ale także znajomi, czy to w LOLu czy w BF nigdy nie miałem z nim problemów a jak raz nie doładowało mi funds to po prostu napisałem o tym na forum bf (oficjalnym). Ostatni raz z boku korzystałem z tydzień temu lecz do LoLa i wszystko poszło sprawni i szybko (nie więcej niż 2 minuty). Może po prostu trafiliście na moment gdy był "ruch" w boku i serwery nie nadążały nad wykonywaniem przelewów i księgowaniu ich.

Opublikowano

Ja tez nigdy nie mam problemu z bokuSMS bo tak zostaje mi sporo kasy co miesiac (Abonament 35zl) wiec doladuje sobie Funds i nieraz jak ktos pisal temat ze ma problem ja w tym samym czasie je otrzymywalem :) Moze poprostu poczekaj, badz zrob tranzakcje za 1-2 dni :)

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Nie polecam boku to poprostu nie działa

?! Niby kiedy ? Chłopaku to jest jedna z opcji na których EA zarabia najwięcej. Opcja na bank działa i sam korzystałem z niej wiele razy bo w przypadku mojej opcji z jednym telefonem jest dla mnie odpowiednia.

Opublikowano

Edit:

Sorry za to zamieszanie, ale teraz pisze:

Przykro nam, podczas składania zamówienia wystąpił błąd wewnętrzny. Spróbuj ponownie później lub skontaktuj się z działem obsługi klienta, by uzyskać więcej informacji.

Pomożecie? Znów?

Działa już? To ich wina.
Opublikowano

Ja tylko 1 raz mialem taka informacje jak autor i myslalem ze wtopilem 24 zl ale po godzinie dostalem funds

i jeszcze kiedys w weekend kupilem za 24 zl 10400 i dostalem ^^ 20800 nie wiem jakim cudem bo nie bylo promocji 100%

Opublikowano

Ok, wszystko gra, zrobiłem przelew na SIOSTRY KOMPUTERZE, nie wiem od czego to zależy, ale w każdym razie temat rozwiązany.

Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...