Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Łotrzyk Oszust

Gamon95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z racji tego, że pojawiła się możliwość zmiany skilli, osiągnięć i wartości atrybutów to mam do was kilka pytań

1. Jak rozdać skille, osiągnięcia i punkty statusu ?
2. Jakiego towarzysza mieć na 60 lvl ?

3. Na jakie dungi chodzić ( epickie ) ?
4. Co sądzicie o tym eq, jakie dodać enchanty na broń, zbroje i do reszty itemów + jak zabarwić eq ?

out.php?i=595516_ups-d.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1 :

http://www.mpcforum.pl/topic/990205-tut-dungeon-dps-rouge/

2 : najlepszy jest Kamień luon

3 : na wszystkie ;)

4 : Jeżeli chodzi o set t1 to kup 2 itemki nieuchwytnego oraz 2 pojedynkowicza, co do uroków to na obronę - kradzież życia (mroczny) Atak - moc (świetlisty) użytkowe - szybkość ruchu (mroczny) co do enchatnów zostaw na set t2.

xD 

Opublikowano

A co to są te momenty ? Gdzie je zdobyć ? W jaki sposób znaleźć sobie ekipę na epickie dungi ? Jakaś kolejka jest czy coś ? Skąd wiem, że poleciał mi własnie item z T2 ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A co to są te momenty ? Gdzie je zdobyć ? W jaki sposób znaleźć sobie ekipę na epickie dungi ? Jakaś kolejka jest czy coś ? Skąd wiem, że poleciał mi własnie item z T2 ?

1 Można je zdobyć na arenie Guantgrym.

2 Najlepiej znajdź ogarniętą Gildie

3 set t1 daje 400 ozdrowienia w zestawie a t2 450.

xD 

Opublikowano

A co to ta arena ? Gdzie ją znajdę ? Jak do niej wejść ? I gdzie potem wymienić te żetony ?

Wchodzi się tam gdzie np do ruin blackdaggera etc i musisz należeć do Gildii.

xD 

Opublikowano

1. 1 Siła i 1 Zręczność - tak ja rozdawam staty.

Bulidu używam tego:

http://nwcalc.com/tr?b=p8f:4zils:av5r,1x63i32:b0000:60000:6uzz1&h=0

2. Najlepszy jest kamień loun.

3. Na wszystkie ale na początek z setem za pvp to na pająka i kartunaxa

4. Wbij na mrocznych urokach gs co najmniej 8,4k (aby chodzić na pożądne epiki) i zbieraj na set Awanturniczego Kapitana.

Jak będziesz miał całe eq to pomyśl o uroku migbłyskowym i uroku duszy.

A zwykłe uroki to co najmniej 7 poziomu wedle twego upodobania, ale chyba najlepszym wyborem jest na przebicie pancerza (gdy masz co najmniej 21 % przebicia potworki wraz z bosami już prawie nie mają obrony więc padają jak muchy).

Po co mi to? Zawsze ktoś to usuwa! -.-

Opublikowano

Wszystko fajnie pięknie, ale na ten dungi nie bardzo chce ktoś iść ... mam ponad 10k GS i nikt za bardzo nie chce się nigdzie ruszyć .. Czekam w tych kolejkach i jedyne co się pojawia to dominacja

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wszystko fajnie pięknie, ale na ten dungi nie bardzo chce ktoś iść ... mam ponad 10k GS i nikt za bardzo nie chce się nigdzie ruszyć .. Czekam w tych kolejkach i jedyne co się pojawia to dominacja

Musisz czekać w kolejce co czasami trwa bardzo długo albo znaleźć grupę.

Opublikowano

Ludzie chodzą tylko i wyłącznie wtedy, gdy jest bonus na podziemia, wtedy weź kolejkę, bo najbardziej się opłaca, lub tak jak mówiłem znajdź ogarniętą Gildię.

xD 

Opublikowano

No już widzę, a może mi ktoś jeszcze powiedzieć co to jest Gauntlgrym ? Wszedłem tam i nie mam pojęcia co mam robić i wgl ... Może to ktoś bardziej rozwinąć ? Mam na to jakieś q PVE i PVP i nie wiem jak to wykonać ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sa eventy na to. patrz na zelazne tabernakulum. Pierwsze masz pve drugie pvp i ostatnia krypta. musisz zrobic poprzednie by przedostac sie do nastepnego. Za pve nie dostajesz monet i wystarczy ze zabijesz jedengo moba i przechodzisz do pvp

1355060603-U722580.png

Opublikowano

Ok, postaram się tak zrobić :) A jest gdzieś poradnik gdzie znajdują się dungi ? I Poradnik jaki dung jest od jakiego GS ?

Wbij 60 i tam gdzie masz kolejki (k) będą dungeony oraz napisane ile potrzeba gs by w ogóle wejść.

No już widzę, a może mi ktoś jeszcze powiedzieć co to jest Gauntlgrym ? Wszedłem tam i nie mam pojęcia co mam robić i wgl ... Może to ktoś bardziej rozwinąć ? Mam na to jakieś q PVE i PVP i nie wiem jak to wykonać ?

By otworzyć arenę , musi wejść dana liczba osób ok. 40 osób, następnie otworzy się brama do Dungeona pve, następnie Areny PVP a potem potyczki, polecam tylko i wyłącznie chodzić wtedy gdy jest event (żelazne tabernakulum). Polecam znaleźć ogarniętą Gildię lub grupę bo na potyczce można ładnie narobić się monet grym przez 30 min, można zrobić nawet 6 razy - więc jakieś 30 monet, następnie kupujemy za te monety jakiś set i selamy w ah.

xD 

Opublikowano

Aha ok i wchodzę tam jak jest event i co dalej ? Pojawiam się w jakiejś grupie ? Gdzie ta brama jest ? Eh skomplikowane to ; /

Na pierwszej fazie tego wydarzenia (dungeon pve) wyszukuje Ci tylko drużynę (Red or Blue) i tam możesz nawet stać w miejscu te 30 min nic nie robiąc i zaliczy tobie daily questa, na drugiej fazie (Arena pvp) musisz dojść do kolejki i tam komputer sam wyszuka Ci pt i tak samo w ostatniej fazie (potyczka) również gra wyszukuje Ci pt lub ewentualnie dochodzisz do pt innych ludzi lub Gildii następnie czekacie w kolejce na waszą kolej w potyczce.

xD 

Opublikowano

Aha, a skąd mam wiedzieć czy teraz jest pve, pvp czy krypta ? I jeżeli wejdę w połowie pve to też zaliczy ?

Jeżeli wejdziesz w połowie pierwszej fazy to tak, zaliczy. Skąd masz wiedzieć ? wszytko pisze, jak zacznie się nowa faza to pojawi się krótki filmik, co masz zrobić etc.

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...